Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În Liga a IV-a, ASC Pianu a ţinut în şah Performanţa Ighiu *Liderul s-a impus la limită prin reuşita lui R. Moga

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cea de a 21-a etapă a Ligii a IV-a, liderul Performanţa Ighiu a Cupa Romaniei Dalia Sport Daia - Performanta Ighiu148avut parte de un meci de foc, în deplasare pe terenul revelaţiei ASC Pianu. Elevii lui Adorian Himcinschi au tranşat cu greu partida de la Pianu,scor 1-0 (0-0) în mitanul secund, când R. Moga (intrat pe parcurs) a marcat în minutul 72.

Cu această victorie Performanţa Ighiu a ajuns la cota 53 în clasament şi cel puţin până mâine echipa lui Himcinschi va avea un avantaj de 3 puncte faţă de Mureşul Vinţu de Jos, care va avea parte de o deplasare grea la Teiuş.

Alte rezultate:

*FC Miceşti – Viitorul Sântimbru 0-0.
Fără tehnicianul Ovidiu Cecaln pe bancă (suspendat 6 etape), Viitorul Sântimbru nu a reuşit să se impună pe terenul Miceştiului, echipă care rămâne fără gol marcat în acest retur şi care a făcut cel de-al doilea punct de la reluarea campionatului.

*CS Ocna Mureş – Euro Şpring 2-2 (0-1). Au marcat: Lepşa (46), A. Mureşan (73)/ Fălămaş (33), I. Mihaiu (60).

Ocnamureşenii au reuşit o surpriză mare pe teren propriu, contabilizând un egal surprinzător în faţa păuternicei echipe Eurp Şpring.

*Cuprirom Abrud – Şureanu Sebeş 1-0 (0-0) A marcat: A. Paşca (90). Victorie mare a moţilor, obţinută pe final de meci împotriva ocupantei locului al 3-lea din campionat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea