Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În Cupa României, Volei Alba Blaj – Penicilina Iaşi 3-0 *Blajencele cu un pas în semifinale

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj s-a dovedit a fi un „virus” prea puternic pentru Penicilina Iaşi,formaţie Volei Alba Blaj - U Cluj2pe care a învins-o în primul tur al sferturilor Cupei României la volei feminin, scor 3-0 (25-22, 25-15, 25-19), partida având loc în Sala „Timotei Cipariu” din „Mica Romă”. Pentru voleibalistele antrenate de Darko Zakoc a fost primul meci din noul an, urmând ca dimineaţă, de la ora 12.00 să perfecteze si returul sferturilor Cupei României.

La partida de „Bun venit” în noul an, Volei Alba Blaj a fost încurajată de o sală plină, iar voleibalistele din „Mica Romă” i-au răsplătit pe suporteri cu o victorie categorică în faţa Penicilinei Iaşi, plus o calificare în premieră în semifinalele Cupei României. Partida din Sala „Timotei Cipariu” a fost la discreţia gazdelor, iar primul set a fost unul de acomodare, semn că Volei Alba Blaj s-a impus la o diferenţă mică de scor, 25-22. În cel de-al doilea set, voleibalistele lui Darko Zakoc au iuţit ritmul partidei şi s-au impus categoric, 25-15. În ultimul set, Salaoru şi compania au reuşit o nouă prestaţie de valaoare şi au câştigat cu 25-19. Dimineaţă, cu începere de la ora 12.00 va avea loc returul partidei, însă este greu de grezut că Volei Alba Blaj va putea pierde calificarea în penultimul act al Cupei României.

Antrenorul Darko Zakoc a început cu: Adina Salaoru, Adriana Dudnic, Jaqueline Rodriguez de Sousa, Roxana Ivanof, Tsvetelina Zarkova, Martina Utla şi Katija Medved (libero). Au mai intrat Ioana Nemţanu (refăcută după o accidentare care a ţinut-o mai mult timp departe de teren) şi Adina Stanciu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea