Rămâi conectat

Sport

În Cupa României, CSO Cugir – Viitorul Șelimbăr 3-4 (2-2) | Gruparea de sub Drăgana pierde după aproape un an!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Cugir a părăsit Cupa României, după înfrângerea de pe teren propriu cu divizionara terță Viitorul Șelimbăr, scor 3-4  (2-2), meci în care amfitrionii au condus cu 2-0 la mijlocul primei reprize.

Duelul dintre cele două formații din Liga a 3-a a fost unul spectaculos, cu multe goluri, calificarea aparținându-i grupării din Sibiu, pretendentă în acest sezon la promovarea în Liga a 2-a.

Marcatori: G. Goronea (7, 78), P. Păcurar (23), respectiv D. Tătar (41), Cîrstean (45+1), An. Roșu (47) și Neacșa (54), cu o evoluție pasionantă a scorului (2-0, 2-4, 3-4)

S-a consemnat astfel o înfrângere a Cugirului după aproape un an de zile, precedentul eșec fiind în 27 septembrie 2019, în Liga a 3-a (la Odorheiu Secuiesc, în etapa a 6-a).

Cu antrenorul Lucian Itu în teren, în formula de start regăsindu-se și debutantul Robert Donzelli (achiziționat recent), Cugirul a început tare distanțându-se pe tabelă prin reușitele lui G. Goronea (7) și P. Păcurar (23), cu toate că distribuția de start a fost una experimentală, cu mulți titulari pe bancă.

Vizitatorii, ce au aliniat un prim unsprezece garnisit cu majoritatea jucătorilor importanți, dar în același timp cu 5 juniori în teren, și-au revenit din pumni și au izbutit să răstoarne tabela. Egalarea a survenit până la pauză, grație reușitelor semnate de D. Tătar (41) și Cîrstean (45+1) – ce a marcat împotriva fostei echipe. Iureșul sibienilor a continuat și la reluare, când au înscris An. Roșu (47) – fost la CSU Alba Iulia și Neacșa (54), Practic Viitorul Șelimbăr a punctat în 4 rânduri în nici un sfert de oră (intervalul minutelor 41-54), primele trei reușite aparținând fotbaliștilor ce au cochetat cu Alba (D. Tătar, Cîrstean, An. Roșu). Meciul s-a aprins în final, după ce G. Goronea (78) a redus ecartul, iar Cocan (86) a ratat o ocazie mare de a face 4-4 și a trimite meciul în prelungiri.

Cugirul a părăsit competiția „KO” la primul meci disputat, în turul secund, iar Alba mai are o singură reprezentantă, Unirea Alba Iulia, calificată fără joc (Industria Galda nu a putut trimite în timp util rezultatele testărilor pentru COVID-19)

CSO Cugir: R. Opric  – R. Donzelli, Itu, R. Trif, Șuteu – Cocan, M. Neagu, Casian, G. Goronea – P. Păcurar, M. Lupu; rezerve N. Bănică, Șt. Radu, Tăban, Boldea, Vitinha, L. Contra, I. Grozav, Dușmanu, R. Voicu. Antrenor Lucian Itu.

Viitorul: Matenciuc – Monea, Vișa, S. Ignat, D. Groza,  Neacșa, D. Tătar,  Giura, An. Roșu, Cîrloanță, Cîrstean; rezerve Neacșu, Ciorgovean, Tineiu, A. Câmpean, R. Moga, L. Niță, Natea. Antrenor Florin Maxim

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii | Lorand Palfi – două medalii de argint

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii, 10-11 ani | Lorand Palfi – două medalii de argint   De curând, în Bazinul Olimpic din Tg. Mureș, s-a desfășurat etapa regională a Campionatului Național de înot, copii, 10-11 ani, competiție la care au fost prezenți și 10 sportivi de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea