În Cupa României, Arieșul Mihai Viteazu – Industria Galda de Jos 0-3, la „masa verde” | Gazdele au ajuns târziu cu vizele medicale

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

 Industria Gald a de Jos s-a calificat în turul secund al Cupei României, fără a juca, câștigând cu 3-0, la „masa verde”, întâlnirea cu Arieșul Mihai Viteazu. Gazdele nu au avut vizele medicale pe carnete și, deși au făcut eforturi pentru a rezolva problema, documentele au ajuns prea târziu, iar după 15 minute de așteptare, arbitrii au fluierat finalul întâlnirii.

Industria: Gîrnod – R. Giorgiu, P. Medrea, Goța, Petruse, Vonya, Al. Costea, Ov. Truță, Anghel, Tocu, Puha; rezerve Căt. Suciu, G. Scheau, Ad. Hăprian, Tegbo, Cernea, Haiduc, Cunțan.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În cele din urmă, cele două echipe au legat un meci amical, două reprize a câte 30 de minute, încheiat la egalitate, scor 2-2 (2-1), goluri marcate de Costea și Petruse

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Spre deosebire de ediția precedentă a competiției “KO”, când divizionara terță a reușit cea mai importantă performanță din istoria clubului, calificarea în “16”-imile de finală (dispută pe teren propriu cu Petrolul Ploiești, scor 0-1), de data aceasta găldenii nu-și propun un parcurs prea lung în Cupa României, întrucât anul trecut lupta pe două fronturi a afectat evoluțiile din Liga a 3-a, retrogradarea fiind o chestiune extrem de serioasă, salvarea venind prin “înghețarea” campionatului.

În consecință, Industria intenționa să abordeze acest meci ce inaugurează ediția 2020/ 2021 cu un efectiv bazat cu preponderență pe tineri, odihnindu-și majoritatea titularilor (în primul unsprezece vor fi tineri cu vârste între 16 și 19 ani), în perspectiva meciului de sâmbătă, 12 septembrie, de la Reghin, contând pentru etapa inaugurală a Ligii a 3-a. În plus, după ce Frențiu a fost depistat pozitiv, jucătorii au efectuat luni o serie de teste pentru COVID-19, iar în urma anchetei epidemiologice antrenorul Paul Ciucă a intrat în izolare până în 15 septembrie (și va absenta de pe banca tehnică de la întâlnirile acestei săptămâni). Industria ar fi trebuit să revină pe gazon după șase luni de pauză, singurul joc disputat în acest an fiind în 7 martie, în urmă cu 187 de zile (3-0 pe teren propriu cu CFR Cluj II).

Arbitri Cr. Moldoveanu (Sf. Gheorghe), Z. Biro (Belin – Covasna), G. Bedohazi (Sf. Gheorghe) Observator Căt. Pașcanu (Cugir)

Dan HENEGAR