În Cupa României, Arena Alba Iulia – Unirea Floreşti 5-6 (2-2, 2-2, 0-0), după loviturile de departajare! *Echipa lui Ovidiu Barna a fost eliminată dramatic

Partida de astăzi, de la Mihalţ, contând pentru etapa a 3-a a Cupei României, dintre Arena Alba Iulia şi Unirea Floreşti s-a încheiat cu scorul de 5-6 (2-2, 2-2, 0-0), după lovituri de departajare şi prelungiri, goluri realizate în primele 90 de minute de Marcu (73, penalty), Bucur (84), respectiv fostul unirist A. Kelemen (81), Căt. Popa (88).

Actul secund a fost unul incredibil, cu răsturnări de situaţie, amfitrionii conducând în două rânduri, însă de fiecare dată vizitatorii au egalat prin reuşitele rezervelor introduse în teren de Ciorceri.

ELIT

Amfitrionii au mizat pe formula: *Arena Alba Iulia (antrenor Ovidiu Barna): Ov. Barna –I. Popa, Micu, Boancheș (90, Băcilă), Neagu –  Bucur, Marcu, M. Florea, Eşanu (52, Mar. Florea) – Brînză, D. Florea; pe bancă Mârza.

*Unirea Floreşti (antrenor George Ciorceri): Vâtcă – Soporan, Cocoară, Miheţ, Mocean, Tothăzan (80, Kelemen), Niculescu (79, Căt. Popa), Dragu, Barbuloviciu, Cârstean (90+3, Pall), David.

La loviturile de departajare pentru Arena au înscris Marcu, M. Neagu, M. Micu (au ratat A. Bucur, C. Brânză, parate de portarul advers), iar pentru oaspeţi au fructificat din punctul cu var Dragu, A. Kelemen, David şi Barbuloviciu (a ratat Pal, a apărat Barna). „Nu ne-am făcut de râs, dar sunt supărat pentru că am condus de două ori şi am fost egalaţi de fiecare dată. Puteam să ne calificăm şi să nu ajungem la prelungiri şi lovituri de departajare. De multe ori, penaltyurile au fost fericite pentru mine, acum însă sunt trist pentru acest eşec„, a afirmat portarul antrenor Ovidiu Barna.


Dan HENEGAR

1 comentariu

cugirean 15 august 2012 at 20:53

Barna…. Ti-ai pierdut tineretea (pe plan footbalistic) la Cugir ca rezerva. Te-ai multumit ca aveai un salariu destul de bun pe vremea cand mergea inteprinderea 🙂 Parerea mea este ca ar fi mai bine sa faci pe antrenorul si sa bagi ceva tinar si cu vana in poarta.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...