Rămâi conectat

Sport

În Cupa CEV, Schweriner SC – Volei Alba Blaj 3-0 | Campioana României, eliminată din Europa

Dan HENEGAR

Publicat

în

Schweriner - Volei Alba Blaj CEV 7 Campioana României a fost eliminată din Europa, după eşecul drastic din Germania, cu Schweriner SC, în a doua manşă a „Challenge Round”-ului Cupei CEV, scor 0-3 (17-25, 13-25, 16-25).

Același scor a fost și în tur, iar acum după despărțirea de competițiile continentale, Blajul are de suportat o serie dificilă și în întrecerea internă, trei meciuri de foc într-o săptămână, cu CSM București, Știința Bacău și CSM Târgoviște, primul duminică, la ora 14.30, în Sala „Timotei Cipariu”

Apăsate din miză și de presiunea unei atmosfere extraordinare create de fanii locali, reprezentantele României nu au reușit minunea, au fost victime sigure, conturile fiind încheiate fără mari emoții de Schweriner.

Fără speranțe a fost jocul din Germania pentru formația din „Mica Romă”, ce s-a prezentat modest și n-a contat în fața echipei gazdă ce a dominat jocul de la un capăt la celălalt într-un mod categoric. Vizitatoarele nu au contat deloc în ecuația meciului, care s-a încheiat rapid, în 66 de minute, printr-un succes fără dubii al fetelor conduse de Felix Koslowski.

În fiecare din cele trei seturi Blajul a suferit din pricina preluării deficitare, fiind victimă facilă pentru tăvălugul german. La adăpostul victoriei din tur, de la Sibiu, Schweriner a sărbătorit încă după setul al doilea calificarea în semifinale, unde va da piept cu Galatasaray Istanbul.

*S-a încheiat aventura europeană

Al doilea sezon din Europa s-a încheiat astăzi, Volei Alba Blaj reușind două victorii la debutul în Champions League, ambele cu Rocheville Le Cannet. Calificată de pe poziția a treia în Cupa CEV, formația lui Zakoc a fost eliminată dupî un dublu eșec, 0-3 în două manșe de Schweriner

Au evoluat: Ana Grbac, Ivana Plchotova, Adina Salaoru, Dubravka Djuric, Jelena Alajbeg, Jovana Vesovic  și Marina Vujovic (libero);  au mai intrat Ioana Nemțanu, Anamaria Berdilă, Leticia Boscacci; Denisa Viloiu, Adriana Bobi  (n-a prins lotul Vali Rusu)

Foto: CEV

[nggallery id=1669]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea