// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

În “Arini”, Energia Săsciori a învins Euro Șpring, echipa ce a răpus Transalpina Șugag și Sportul Petrești!

Două pretendente la ultima treaptă a podiumului, Viitorul Sîntimbru și Euro Șpring, au suferit eșecuri neașteptate, în runda a 27-a a Ligii a 4-a, fiind învinse de ultimele clasate din ierarhie, Voința Stremț și Energia Săsciori.

În “Arini”, la câteva ore distanță de derby-ul pentru promovare  dintre Sportul Petrești și CS Ocna Mureș, s-a disputat un nou meci al etapei a 27-a, în care s-au impus tot oaspeții, Euro Șpring – Energia Săsciori 2-4 (1-1)

Marcatori: D. Stoia (16), Jibotean (60, autogol), respectiv Nazarie (40, 57), Sava (82, 86)

Partida s-a disputat în “Arini”, terenul din Șpring fiind inundat. Euro, care în rundele anterioare a învins, acasă, pe Transalpina Șugag și Sportul Petrești, pretendentele la promovare, a cedat toate punctele, deși a condus cu 1-0 și a egalat.

Foto: Energia Săsciori facebook

Dan HENEGAR

Un răspuns la În “Arini”, Energia Săsciori a învins Euro Șpring, echipa ce a răpus Transalpina Șugag și Sportul Petrești!

  1. anti mafia 21.05.2018 la 23:47

    Dupa evenimentele de la Spring,unde inconstientul arbitru Domsa a modificat realitatea din teren dand nemeritat punctele echipei mercenare Euro Spring iar comisia de disciplina dictand fara analiza sanctiuni impotriva victimelor din Daia, Dumnezeu s- a autosesizat si a tras o ploaie cu gheata pe terenul din Spring si imprejurimi suspendand terenul pentru meciul cu Energia Sasciori ,meci in care mercenarii Springeni si-au etalat nonvaloarea, pierzind cu 2-4 .pe terenul din Arini-Sebes.Dumnezeu nu bate cu bata.