// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

În a doua fază a Cupei României, Performanța Ighiu va juca în deplasare la Șoimul Băița (Hunedoara)

Performanța Ighiu, nou-promovată în Liga a 3-a, și-a aflat adversarul pentru cel de-al doilea tur al Cupei României. Ighiul și-a asigurat parcursul în această competiție, după ce a învins în sezonul trecut Cupa României – faza pe județul Alba.

Performanta Ighiu-Industris Glada de Jos Cupa Romaniei17În primul tur, Performanța Ighiu a câștigat derby-ul județean cu Industria Galda de Jos, scor 1-0, printr-o reușită pe final de meci, semnată de atacantul Ciprian Brânză. Miercuri, 29 iulie, cu începere de la ora 17.30, Performanța Ighiu va juca în turul secund al Cupei României, în deplasare, pe terenul echipei Șoimul Băița din Hunedoara.

Formația din Hunedoara a câștigat Cupa României pe județ, iar în primul tur a eliminat echipa de liga a 3-a, FC Hunedoara cu scorul de 1-0.

Șoimul Băița este o echipă înființată cu 5 ani în urmă, însă care s-a luptat de fiecare dată pentru locurile fruntașe în eșalonul județean al județului Hunedoara. În campionatul recent încheiat, Băița s-a clasat pe poziția a 3-a, însă potrivit unor surse, conducătorii echipei își doresc din sezonul următor, promovarea în Liga a 3-a.

Antrenorul principal al formației Șoimul Băița este fostul unirist Ciprian Pepenar, fotbalist care a reușit promovarea în prima liga cu Unirea în sezonul 2009. Secundul lui pepenar este Ioan Pisoiu, un fotbalist care a evoluat pentru Viitorul Sântimbru cu ceva timp în urmă.

De cealaltă parte, tehnicianul Performanței Ighiu nu putut să facă prea multe declarații la adresa următorului adversar din Cupa României, pe motiv că încă nu cunoaște prea multe lucruri despre el. Cu toate acestea, Adorian Himcinschi a precizat că Performanța Ighiu va porni cu prima șansă în acest meci, și chiar dacă va evolua în deplasare, atât el cât și fotbaliștii săi vor încerca să obțină victoria.

Totodată, partida din turul secund al Cupei României, va reprezenta un prilej foarte bun pentru Adorian Himcinschi de a-i vedea la lucru pe fotbaliștii nou veniți la echipă. Până în acest moment, în curtea Performanței Ighiu au ajuns C. Brânză, M. Cristea, Baba, F. Morar, Buda, Mărginean, iar până la terminarea perioadei de pregătire vor mai ajunge încă 4 jucători. Performanța Ighiu și-a reluat antrenamentele joi.

Tudor Stan