Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

În 25 şi 26 septembrie, CSU Alba Iulia joacă ambele partide din Cupa României acasă, cu Phoenix Galaţi!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

CSU Alba Iulia se poate pregăti deja de duelul cu campioana ICIM Arad, din turul al doilea al Cupei României (8 şi 12 ianuarie 2014), după ce Phoenix Galaţi a acceptat să joace în deplasare ambele partide din primul tur al întrecerii, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Echipa lui Popov va debuta în noua stagiune în zilele de 25 septembrie şi 26 septembrie (miercuri şi joi), împotriva nou-promovatei de pe Dunăre. Gruparea din Alba Iulia a terminat pe poziţia a 4-a în campionat în ediţia trecută şi a jucat finala cupei, pe propriul teren. Primul meci în Liga Naţională va fi în 5 octombrie, în deplasare, la BC Danzio Timişoara.

Echipa din Galaţi îl are manager pe Florin Nini, antrenor pe grecul Theodosios „Sakis” Paralikas şi le-a înregimentat pe Romina Filip (CSm Târgovişte), Florentina Ardeleanu (CSM Satu Mare)  şi Andra Ionescu (SCM Craiova) au semnat.

Obiectivul nostru este Cupa şi campionatul, încercăm să realizăm acest deziderat. La titlu ne vom bate cu ICIM Arad şi Sepsi Sf. Gheorghe, ultima întărindu-se considerabil„, a spus Bogdan Duma, preşedintele Consiliului de Adminstraţie al CSU Alba Iulia

*Intrare liberă în campionat, se plăteşte în CEWL!

Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” are acum o capacitate de 500 locuri pe scaune, după modernizările din această vară. Oficialii clubului au decis ca la partidele considerate pe teren propriu (cupă şi campionat), intrarea să fie liberă, urmând la la întâlnirile din Liga Europei Centrale să fie aplicată o taxă modică. Întrecerea continentală care va debuta în luna noiembrie este a treia competiţia valorică din Europa şi are la start echipe din România, Cehia, Austria, Slovacia şi Germania.

*Turneu la Vrsec şi Vrbas!

Întoarsă din cantonamentul de pregătire de la Olimp, CSU Alba Iulia se pregăteşte la domiciliu până joi, 4 septembrie, când echipa din Cetatea Marii Uniri va pleca în Serbia pentru un turneu de verificare, ce se va desfăşura la Vrsec, localitatea unde a antrenat Popov. Aici adversarii formaţiei albaiuliene vor fi reprezentativele ţărilor africane Senegal şi Algeria. La finele săptămânii petrecută în ţara vecină, va urma participarea la un alt patrulater, la Vrbas, alături de Partizan Belgrad, Radivoj Korac şi BC Danzio Timişoara.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii albaiulieni Dan Ileană și Attila Palfi (CSM Unirea), medalii la naționalele masters

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii albaiulieni Dan Ileană și Attila Palfi (CSM Unirea) au cucerit numeroase medalii la naționalele masters de la Reșița De curând, la Reșita, s-a disputat Campionatul Național de Înot Masters, competiție la care s-au remarcat înotătorii albaiulieni Dan Ileană și Attila Palfi, legitimați la CSM Unirea Alba Iulia. La a 13-a ediția a naționalelor au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea