IDEI de CADOURI pentru Ziua Mamei: Ce cadou minunat îi puteţi oferi celei mai importante fiinţe din viaţa voastră, de 8 Martie

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

IDEI de CADOURI pentru mămici. Se apropie 8 Martie – Ziua Mamei şi suntem siguri că mulţi dintre voi vă gândiţi cum să faceţi ca această zi să fie mai specială pentru mama voastră, ce cadou minunat să-i oferiţi sau cum să-i arătaţi cât de mult o iubiţi şi o apreciaţi pentru tot ceea ce a făcut pentru dumneavoastră. Există o listă lungă de idei de cadouri pentru mămici, iar noi prezentăm mai jos  doar câteva dintre acestea, care să vă ajute să luaţi mai uşor o decizie.

Citeşte şi: MESAJE de ZIUA FEMEII . Un buchet de SMS-uri şi URĂRI parfumate de 8 MARTIE, pentru femeile din viaţa voastră

CADOURI DE  8 MARTIE pentru mame:

ELIT

 Flori – Pcadouri de 8 martie pentru mamicientru că femeile iubesc florile, vă puteţi surprinde mama de 8 MARTIE cu un buchet de flori sau un coş cu flori. Dacă nu puteţi să le oferiţi personal, puteţi apela la florile prin curier, la care puteţi ataşa o urare pentru sezonul care tocmai începe.

 Scrisoare de mulţumire – De 8 MARTIE, spune-i mamei  ce înseamnă pentru tine, prin intermediul unei scrisori de mulţumire. Pentru a o impresiona poţi apela la un mesaj scris de mână, o înregistrare audio sau video. Cu siguranţă, surpriza va fi extrem de plăcută.

O bijuterie personificată – poţi alege un inel, o brăţară sau un medalion pe care să inscripţionezi ceva legat de familia voastră.

 O excursie împreună – Chiar dacă este o persoană foarte ocupată, ziua aceasta este una specială, de aceea o ieşire în mijlocul naturii, la munte sau pur şi simplu la grădina zoologică, grădina botanică sau chiar în parc poate fi un cadou perfect!

Recreează o amintire din copilărie – Se spune că o fotografie face cât 1.000 de cuvinte. Dacă vreţi să îi faceţi o surpriză mamei şi să o faceţi să retrăiască emoţia zilei de 8 Martie de acum câţiva ani sau zeci de ani, puteţi să recreaţi decorul fotografiilor standard de 8 Martie, care se făceau în şcoli în urmă cu ani buni. Pentru o asemenea fotografie aveţi nevoie de un coş sau un buchet cu flori, pe care ulterior îl puteţi oferi mamei CADOU de 8 MARTIE, o felicitare cu un mesaj special şi o pânză de culoare albastră. Apoi, tot ce trebuie să faceţi este să apelaţi la ajutorul unui prieten care să vă fotografieze şi să imprimaţi fotografia pe care urmează să o oferiţi mamei dumneavoastră.

Parfum – Oferindu-i mamei parfumul preferat, de 8 MARTIE, puteţi fi siguri că nu veţi da greş atunci când cumpăraţi un asemenea cadou.

Un cadou legat de hobby-urile sau pasiunile sale: în cazul în care îi plac florile îi poţi cumpăra unelte de grădinărit, dacă îi place să gătească îi poţi cumpăra o carte de bucate, etc.

Şedinţă de tratament cosmetic la un salon Spa – Răsfăţaţi-vă mama oferindu-i cadou de 8 MARTIE o şedinţă de tratament cosemtic la un salon Spa. Cu siguranţă veţi reuşi să îi faceţi o surpriză plăcută.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419