Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

HOROSCOPUL anului 2018. Ce vă rezervă astrele în dragoste, sănătate și bani în anul care urmează

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Horoscop 2018 pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărsător, pești.

Dintotdeauna oamenii au fost îngrijorați de siguranța viitorului. De asemenea, devin curioși și dornici să-și cunoască viitorul în avans. În astfel de cazuri, predicția horoscopică și astrologică îi ajută să se familiarizeze cu viitorul lor. Fiind conștienți de unele dintre problemele de mai înainte, puteți găsi, de asemenea, soluția pentru incertitudinile viitoare. Aici sunt predicțiile pentru Horoscop 2018 pentru zodia ta. Citește și: mesaje de anul nou

Citește și: Mesaje de dragoste • Mesaje de iubire • Declarații de dragoste • Declarații de iubire

Berbec

Anul 2018 este plin de oportunități pentru tine, mai ales că odată trecută luna iulie, Saturn se va afla într-o conjuncție favorabilă. Cu Jupiter în cea de-a șaptea casă a Dragostei și a Căsniciei, relațiile sunt întrezărite. Vei fi nevoit să îți (re)ordonezi viața emoțională, să ai grijă ca relația cu partenerul de viață să se îmbunătățească.

În prima parte a anului, accentul cade asupra evoluției tale interioare și psihologice și te concentrezi în mod special asupra familiei, dar și asupra transformării personale. Momente excelente creșterii spirituale sunt în perioadele ianuarie – aprilie și iulie – septembrie 2018. După 26 octombrie, în cariera și viața ta se întrevăd multiple călătorii, probabil în compania persoanei iubite sau a unor prieteni foarte apropiați. Între 6 octombrie și 17 noiembrie, nativii singuri au șanse să se implice într-o relație care se poate transforma rapid într-o căsnicie.

Taur

2018 este un an plin pentru zodia Taur. Iei decizii importante pentru tine și hotărârea de a te concentra asupra acelor lucruri care contează cu adevărat. Îți dorești să pui bazele unui viitor concret și palpabil alături de persoana iubită. În a zecea lună a anului îl vei avea pe Jupiter în cea de-a șaptea casă a Dragostei și a Căsniciei, ceea ce deschide porțile unui ciclu activ al comunicării, al fericirii și al socializării. Nativii singuri pot să își găsească sufletul pereche, detașându-se de iubirile inutile.

Cu Venus, planeta ta guvernantă, în conjuncție cu Soarele încă de la începutul anului, îndrăznești să visezi mult și frumos. Ai parte de succes pe plan profesional, te vei bucura de realizări, aprecieri și câștiguri semnificative nu prin prisma jobului tău, ci din proiectele individuale în care te-ai implicat în ultima vreme. Abundența te înconjoară, ai noi posibilități, întreprinzi noi acțiuni și îți asumi noi țeluri. Sănătatea ta este bună pentru mare parte din an, dar odată cu tranzitul planetei Saturn în Leu, de pe 16 iulie, va trebui să acorzi mai multă atenție energiei tale, să nu o mai risipești.

Citește și: Mesaje de comemorare • Mesaje de condoleanțe • Anunțuri de deces

Gemeni

Viața ta în cuplu este plină de vitalitate, dragoste și speranță în 2018, mai ales că Jupiter se află într-o conjuncție astrală de bun augur. Cu această planetă în cea de-a cincea casă a ta pentru cea mai mare parte a anului, 2018 nu va fi deloc plictisitor. Se anunță un an plin de distracție, în care te bucuri de micile plăceri ale vieții. În cuplurile bine sudate se vorbește despre aducerea pe lume a unui copil și chiar se dorește acest lucru. Bărbații Gemeni își doresc să fie tătici, iar femeile Gemeni își doresc să rămână însărcinate.

Dacă ești implicat de mulți ani într-o relație sau ai început una nouă, entuziasmul tău face ca persoana iubită să se reîndrăgostească de tine. E important să îți păstrezi sinceritatea în dragoste. Perioada februarie – mai este excelentă pentru ca nativii singuri să întâlnească dragostea adevărată. Jupiter și Saturn te ajută să îți îmbunătățești cariera.

Ai parte de sprijinul acestor planete, așa că poți avansa pe plan profesional. Pentru mulți nativi Gemeni 2018 este anul unui nou început în carieră și chiar al legării unor noi relații de prietenie la locul de muncă. Este bine să îți păstrezi luciditatea în perioada iulie-noiembrie 2018 și să ceri sprijinul unei persoane competente atunci când ai de semnat acte importante.

Rac

Profită de șansele pe care ți le oferă astrele în 2018, după ce ți-ai învățat lecțiile în dragoste. Ai învățat că o relație vine la pachet nu doar cu fericire și îmbrățișări, dar și cu responsabilități și îndatoriri. Este momentul să profiți de ceea ce ți se oferă. Nu îți pune singur opreliști, ai șanse extraordinare pentru a prelua controlul asupra circumstanțelor și a acționa cu hotărâre astfel încât să îți împlinești acele visuri în care crezi. Odată cu plecarea lui Saturn din semnul tău, la jumătatea lunii iulie, intri într-o nouă eră.

Viața începe să ți se contureze frumos. Întâlnești o persoană minunată și te angajezi într-o relație sănătoasă. Alături de ea poți întemeia o familie și o căsnicie. Sunt șanse mari să cunoști persoana respectivă prin intermediul jobului sau al prietenilor. O mare parte din atenția ta se îndreaptă spre domeniul financiar și profesional. Este foarte posibil ca încă din prima parte a anului să te muți în alt oraș sau altă țară, să te angajezi într-un nou job. În cuplurile bine sudate, unde există armonie și dragoste, 2018 promite și un nou membru în familie.

Citește și: Mesaje pentru copii. FELICITĂRI pentru copii. URĂRI de ”La mulți ani” pentru copil care pot fi transmise prin SMS

Leu

Dacă în 2017 este posibil să fi trecut printr-o experiență dificilă, 2018 își ia revanșa. Relațiile tale de prietenie, parteneriatele se reinventează. Este foarte posibil să reiei legătura cu un prieten/prietenă din trecut, cu care împărtășești aceleași idei și idealuri, o persoană care ți-a fost alături la bine și la rău de-a lungul anilor. Relația cu persoana iubită se bazează pe stabilitate, afecțiune, sprijin reciproc. Mici discuții legate de o persoană din familie sunt posibile în perioada aprilie-mai 2018, dar prin comunicare le depășiți cu brio.

Dacă ești o persoană practică, 2018 pentru tine este mai mult despre spiritualitate. E o perioadă excelentă pentru a-ți vindeca sufletul, a stabili co­nexiuni profunde cu persoane dragi. Cu Venus retrograd, aducând intensitate și pasiune în lunile octombrie și noiembrie, așteaptă-te la momente care îți pot schimba viața. Nativii singuri se detașează de trecut și în ultimele trei luni ale anului cunosc o persoană specială. Pe plan profesional, oportunitățile vin spre tine. Este foarte posibil ca fostul tău șef să îți facă o ofertă de serviciu ce vine la pachet cu o mărire de salariu.

Fecioară

2018 este o perioadă foarte incitantă pentru tine, aducând schimbări pe termen lung. Marte se va afla în semnul tău până în iulie 2018, iar Saturn îți va tranzita semnul de-a lungul întregului an, ceea ce aduce numeroase activități și situații pe care va trebui să le rezolvi. Ai energie, ai sprijinul persoanei iubite și ești foarte motivat, mai ales că toate acestea îți pot aduce casa mult visată.

Pe plan profesional, te concentrezi mai mult asupra consolidării relațiilor de la locul de muncă. Până pe 12 iunie 2018, Jupiter va ieși din casa a noua, făcând posibile călătoriile, cursurile în afara țării, contactul cu străinătatea sau orice ține de comunicare, indiferent că ne referim la cea verbală sau cea scrisă. Foarte posibil să îți asumi o poziție de călăuză sau învățător, să ții workshopuri în care să împărtășești cunoștințele tale.

Citește și: Calendar creștin: Cand pică Paștele ortodox și cel catolic în 2021. Sărbători de Paște în urmatorii ani. Când cade în anul: 2021, 2022, 2023, 2024, 2025, 2026, 2027, 2028, 2029, 2030

Balanță

2018 este un an plin de pace și de liniște pentru zodia Balanță, pe plan emoțional și familial. În cuplurile sudate și în relațiile pe termen lung, Balanța va avea parte de momente de stabilitate, de armonie și compasiune. Foarte posibil ca planurile tale stabilite împreună cu partenerul de viață să se fi concretizat încă de la sfârșitul lui 2017, așa că 2018 te găsește împăcat cu tine și cu viața ta. Noutatea vine pe plan profesional, unde ești mai solicitat ca niciodată și unde Mercur te ajută să excelezi în relațiile interpersonale.

Cele mai mari șanse de nuntă sau de întemeiere a unei relații de lungă durată pentru nativi singuri sunt în ianuarie-mai, așa că profitați de oportunitățile pe care le aveți pentru a socializa, a călători, a vă bucura de micile plăceri ale vieții. Este posibil ca sufletul pereche să vă găsească. Încă de la începutul anului Venus se va afla într-o conjuncție puternică cu Soarele și cu Pluto, ceea ce te va face să strălucești la locul de muncă. Ești într-o poziție puternică, îți exerciți autoritatea cu generozitate și grație, crescând admirația și respectul subordonaților.

Chiar dacă Marte retrograd îți poate întârzia anumite planuri profesionale în lunile iulie și august, te redresezi în septembrie și reușești să bifezi ce ți-ai propus. Călătoriile nu sunt tocmai recomandate pentru nativii Balanță tineri, în luna noiembrie.

Scorpion

Anul 2018 aduce un plus de vitalitate. Statutul social al nativilor crește și viața profesională le aduce multe satisfacții. Este foarte posibil să înaintezi pe scara ierarhică la locul de muncă sau chiar să îți schimbi jobul, câștigând mult mai mulți bani. Relația cu membrii familiei tale se îmbunătățește și este posibil ca o persoană apropiată să se mute în străinătate. Acest lucru te afectează, iar la jumătatea anului poți face o călătorie pentru a-i face o vizită. Până în mai 2018 trebuie să apelezi la răbdare și la spiritul tău de înțelegere pentru a evita micile conflicte cu persoana iubită. Încearcă să menții echilibrul și în viața emoțională și nu aduce acasă presiunile și stresul de la muncă.

Perioada mai-august 2018 este propice debutului de relații. Dacă ești solicitat pe plan profesional, nu trebuie să îți neglijezi sănătatea. Există o schimbare de energie planetară odată cu mutarea lui Saturn în Leu, în iulie și cu mutarea lui Marte în Taur, dar per ansamblu sănătatea ta va fi bună. Trebuie să îți faci analizele obișnuite și când te simți obosit să-ți iei concediu. Anumite mișcări planetare precum eclipsa din semnul tău, din 24 aprilie, te obligă să îți reconsideri stilul de viață, să faci mai multă mișcare și să ai o dietă mai sănătoasă.

Citește și: Mesaje de valentine’s day • Urări de valentine’s day. Declaraţii de dragoste de Valentine `s Day • Declaraţii de iubire de Valentine `s Day • Felicitări de Valentine `s Day

Săgetător

Ai un an plin de realizări pe toate planurile. Călătorești mult, te implici în multe proiecte, îți faci planuri din timp pentru a fi aproape de familia ta. Pe plan sentimental, ești foarte relaxat și liniștit căci relația cu persoana iubită este mult influențată de prezența lui Venus în Vărsător, ceea ce atrage armonie, respect reciproc, activități în doi.

Mare atenție la lunile iunie, iulie și octombrie, care pot fi o provocare pentru multe cupluri! Pot exista anumite discuiții legate de mutarea în altă țară sau o altă regiune. Dacă aveți răbdare unul cu altul și faceți compromisuri, pericolul conflictelor este ca și depășit. Nativii singuri capătă mai multă încredere în ei, decid să meargă emoțional mai departe și își deschid inimile pentru a cunoaște persoane noi. În primele luni de primăvară, influența lui Mercur asupra semnului tău este binevenită, ea vine la pachet cu idei noi, cu multă creativitate.

Banii curg și ei către tine și apar numeroase oportunități. Pentru că și partenerului tău de viață îi merge bine, decideți să faceți donații celor mai puțin favorizați de soartă.

Capricorn

Nu ai cum să nu resimți influența lui Marte în Săgetător și dorința de a reuși în ceea ce ți-ai propus. Indiferent că ne referim la achiziționarea unei locuințe, la succesul într-o nou job, la semnarea unui contract important, îți vei îndeplini aproape toate visurile. Capricornii aflați în relații stabile o duc cât se poate de bine, se pot trezi cu o cerere în căsătorie, care îi va lua prin surprindere.

Lunile de primăvară aduc emoții puternice și pentru Capricornii singuri, cu pasiune și multă aventură. Este posibil să fie atrași de o persoană mai în vârstă, dar cu preocupări și interese similare. Capricornii tineri trec printr-o etapă nouă a vieții lor – desprinderea de cuibul părintesc. Saturn este retrograd de la mijlocul lunii aprilie până la începutul lunii septembrie, ceea ce poate cauza anumite obstacole, dificultăți și te poate face să fii mai anxios la locul de muncă.

Dacă te organizezi mai bine, nu vei întâmpina probleme. Jupiter aduce noroc în venituri, dar și o mulțime de oportunități de a-ți fructifica talentele. Atenție la relația cu cineva care îți este superior. Ai tendința de a fi prea direct, prea sincer, ceea ce poate atrage anumite consecințe. Chiar dacă vei avea probleme minore de sănătate – insomnii, stări de epuizare sau probleme la nivelul articulațiilor, per ansamblu sănătatea va fi bună.

Citește și: Mesaje de Dragobete • Urări de Dragobete • Felicitări de Dragobete • Declarații de dragoste de Dragobete • Declarații de iubire de Dragobete

Vărsător

Vărsătorul va resimți influența lui Jupiter, în primele 6 luni, mai ales că această planetă se asigură că ai parte de tot sprijinul acolo unde este necesar. Cei care se gândesc să facă schimbări radicale în viață – mutarea în alt oraș – au toate șansele să o facă și să se simtă acasă acolo. 2018 este un an bun în dragoste. Chiar dacă Saturn poate ațâța spiritele, în prima jumătate a anului, în relația cu partenerul de viață, tot Saturn se asigură ca relațiile de lungă durată să se finalizeze prin căsnicie.

Jupiter dă și el o mână de ajutor unde există o dragoste pură, facilitând mariajele. Perioada ianuarie-septembrie este propice logodnelor, dar și aducerii pe lume a unui copil (sau a celui de al doilea copil în multe cazuri). În privința carierei, tranzitul lui Jupiter prin cea de-a zecea casă a ta te influențează în bine. Eforturile sunt răsplătite, îți vei îmbunătăți calitățile de management. Culegi roadele muncii și nu este momentul să cedezi oboselii. Fii curajos și angajează-te în proiecte noi, lasă-ți creativitatea să iasă la lumină.

Cei care nu se mai simt împliniți la locul de muncă au șanse să facă o schimbare. Conjunctura creată de Pluto și continuată de Saturn în următorii doi ani te face să te concentrezi mai mult pe afacerile proprii, să investești în proiecte individuale. O parte din Vărsători se gândesc să își deschidă o mică afacere, să devină antreprenori.

Citește și: Codul Bunelor Maniere: Top 40 de reguli de bază

Pești

2018 este un an excepțional pentru tine din punct de vedere al oportunităților. Marte va rămâne în Fecioară până în 4 iulie, ceea ce va demara debutul multor colaborări, dar și dinamizarea activităților în afaceri. Pe plan financiar și profesional, apar ocazii pe care nu le vei mai regăsi niciodată, așa că profită de ele. Este foarte posibil să fii nevoit să călătorești în străinătate sau pe distanțe foarte lungi. O parte dintre nativii Pești își pot muta temporar biroul acasă și se vor angaja în activități de freelanceri care le vor aduce venituri considerabile.

După data de 26 octombrie, când Jupiter se va muta în Scorpion, prosperitatea îți bate la ușă. În acest an vei fi mai sensibil la nevoile celorlalți, în special la nevoile emoționale ale partenerului de viață (și/sau ale copiilor tăi). Ești acolo pentru el, gata să îl susții, să îl ajuți să își îndeplinească visurile. Este valabilă și reciproca, poate tocmai de aceea 2018 este un an foarte prosper și împlinit pentru tine. Nativii singuri testează terenul și se gândesc să transforme relația de prietenie într-una de dragoste.

Sănătatea este înfloritoare, dar punctul tău vulnerabil va fi sistemul nervos și osos, așa că acordă mare atenție exercițiilor de îndreptare a posturii, iar o parte din Pești pot apela la un kinetoterapeut.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

15 aprilie: Ziua Mondială a Artei. Celebrarea recunoștinței față de contribuția artiștilor la îmbogățirea culturii și spiritualității universale

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 15 aprilie, anual, este celebrată Ziua Mondială a Artei, ca recunoștință față de contribuția oamenilor de artă la îmbogățirea culturii și spiritualității universale. Data a fost aleasă în memoria pictorului, sculptorului, arhitectului, inventatorului şi umanistului italian Leonardo da Vinci (15 aprilie 1452 – 2 mai 1519), considerat un simbol al liberei exprimări, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea