Rămâi conectat

Ştirea zilei

Horațiu Clepan ar fi candidatul PSD pentru Primăria Alba Iulia, potrivit unor surse

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Organizația PSD Alba l-a desemnat pe Horațiu Clepan (41 de ani) candidat al partidului la Primăria Alba Iulia, el urmând să fie validat de forurile de conducere ale formațiunii și votat de comitetul executiv municipal, potrivit unor surse. 

Horatiu Clepan02

O altă persoană vehiculată pentru o posibilă candidatură la Primăria Alba Iulia, din partea PSD, este deputatul Călin Potor, însă social-democrații se pare că au mizat pe un candidat mai tânăr.

În luna mai, președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a anunțat că PSD are șapte pretendenți pentru Primăria Alba Iulia, candidatul urmând să fie ales în urma unui sondaj. Studiul sociologic a testat intențiile de vot ale candidaților și notorietatea.

Astfel, cel mai probabil, Horațiu Clepan va candida împotriva primarului Mircea Hava, aflat la al șaselea mandat. Alți doi pretendenți la scaunul de primar, care și-au anunțat candidatura, sunt omul de afaceri Mircea Trifu și deputatul MP, Clement Negruț. ALDE nu și-a desemnat oficial un candidat, însă una dintre variante este lectorul universitar Radu Matei Todoran.

Horațiu Clepan se află la primul mandat în Consiliul local, fiind membru în comisia de domeniu public, de licitații și în comisia ANL și vicepreședinte al PSD Alba Iulia și PSD Alba.

Horațiu Clepan este inginer, economist și a fost asociat majoritar și administrator la firma ”Intermed” SRL Alba Iulia care se ocupă cu transporturi rutiere de mărfuri. Acesta este de la începutul anului 2015 șef al Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier Alba.

Clepan este căsătorit, are doi copii, iar soția sa, Paula Clepan, este de meserie economist.

Consilierul local este absolvent al Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, a Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca – Facultatea de Management și a Universității Tehnice București – Facultatea de Construcții.

Potrivit ultimei declarații de avere, postată pe site-ul primăriei Alba Iulia, Horațiu Clepan deține trei terenuri, dobândite prin moștenire, dintre care unul intravilan în Alba Iulia și alte două, în cotă parte de ½, din categoria agricol și forestier, în județul Caraș Severin. Tot prin moștenire deține ½  din două case de locuit situate în Alba Iulia și Caraș Severin. Nu are depozite în bănci, însă are un credit de 10.000 de euro scadent în 2017.

”Lupta” împotriva lui Hava ar fi cea mai mare provocare din viața tânărului politician social-democrat.

Citește și Posibilii candidați la Primăria Alba Iulia în 2016. Ce oameni ar putea avea PNL, PSD, PMP sau PLR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea