Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Radu Todoran, mesaj printru Consiliul județean și primăria Alba Iulia: Era bâlci, bâlci! Avem nevoie…

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Radu Todoran01Vicepreședintele PLR Alba Radu Todoran s-a arătat nemulțumit de faptul că primăria și Consiliul județean Alba Iulia nu se implică în realizarea unui spațiu expozițional, Piața Pascu fiind mult prea mică pentru asemenea evenimente.

Acesta a precizat că nu este necesară pentru început o construcție care să găzduiască târgurile, însă avem nevoie de un spațiu mai extins, o esplanadă, acolo unde există posibilitate de dezvoltare.

”Eu zic că a fost un bâlci acolo. Avem nevoie de un spațiu să se angreneze Consiliul Județean, Camera de comerț, patronatele, primăriile și să realizăm undeva un spațiu de expunere. La început nu e obligatoriu să fie neapărat o construcție. Poate să se amenajeze ca o piață, ca o esplanadă, dar încet, încet să ne gândim pentru că altfel cădem în derizoriu. Era bâlci, bâlci în Piața Pascu”, a spus Radu Todoran.

Acesta a arătat că industria târgurilor și expozițiilor este una dintre cele mai eficiente din lume, fiind nemulțumit că la Târgul Apulum Agraria nu au mai venit firme străine.

”Nu au mai venit firme străine. Anii trecuți era mai lejer. Au venit francezi, moldoveni, unguri. Anul acesta nu i-am mai regăsit. Standurile tot mai mici, tot mai înghesuite. Consiliul Județean ar trebui să-și facă un proiect. Ce e cel mai la modă la noi este dezvoltarea agriculturii”, a mai spus vicepreședintele PLR Alba.

Todoran a propus construirea unui spațiu expozițional între Alba Iulia și Sebeș sau în spatele Bazinului Olimpic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun! În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Almașu Mare l-au votat pe Gheorghe Hendrea, candidat în cursa pentru primărie. Prin votul lor, au îmbrățișat viziunea unui lider capabil să clădească un viitor solid, pentru întreaga comunitate. Citește și: Comunicat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea