Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO Negruț: Hava a ajuns la un nivel maxim al ”incompetenței”. Alba Iulia nu trebuie să se rezume la o stea cu șapte colțuri

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Iulia nu trebuie să se rezume la o stea cu șapte colțuri – Cetatea Alba Carolina – ci ar trebui să însemne un pol de dezvoltare economică alături de Teiuș și Sebeș, a spus, vineri, candidatul MP la Primăria Alba Iulia, Clement Negruț, afirmând că primarul în funcție, Mircea Hava, a ajuns la un nivel maxim al ”incompetenței”.

”Ai de ales între un primar care a ajuns la nivelul maxim al incompetenței, cu ghilimele, așa spunem toți, la un moment dat, ajungem la nivelul maxim al incompetenței de care putem da dovadă. Șase mandate este suficient. În al doilea rând, consider că Alba Iulia nu trebuie să se rezume la acea stea cu șapte colțuri. Alba Iulia înseamnă viață, înseamnă cultură, înseamnă locuri de muncă, ceea ce Hava nu a reușit să facă. Ce a reușit Hava împreună cu mulți oameni care l-au sprijinit, să scoată acest diamant, care se cheamă Cetatea Alba Iulia, din praf, să-l șlefuiască, și de acum încolo îi convine să mențină orașul și locuitorii într-un sistem de băltire, unde numai el e jupânul și la el e brișca. Eu vreau să scot Alba Iulia din acest anonimat. Alba Iulia trebuie să însemne dezvoltare, să se uite cu un ochi dulce înspre Sebeș, înspre Teiuș, să creeze un mare pol de dezvoltare economică împreună cu cele două comunități”, a afirmat președintele MP Alba.

Deputatul de Alba a mai spus că Alba Iulia nu ar trebui să rămână doar ”un oraș frumos” la care să ne gândim o dată pe an, de 1 Decembrie.

Deputatul de Alba a acuzat, în mai multe rânduri, sensurile giratorii din Alba Iulia, precizând că intenționează, dacă va ajunge edil, să-l desființeze pe cel din centru, de la magazinul Unirea.

”Aș vrea să văd o expunere de motive care să justifice acest sens giratoriu. Un sens giratoriu îl faci să fluidizezi traficul. Nici vorbă! Acolo s-a făcut un mare deranj”, a mai afirmat Negruț.

Pe aceeași temă:

Citește și Clement Negruț: Oamenii m-au luat la înjurături, pe mine, și pe Hava al meu! Nu văd rostul giratoriului de la magazinul ”Unirea”

Citește și Clement Negruț: Trebuie făcut încă un pod peste râul Mureș, la Partoș, și patru benzi de circulație până în zona ”Trei Poduri”

Citește și Deputatul Clement Negruț promite un teatru și o sală polivalentă la Alba Iulia dacă va fi ales primar

Citește și VIDEO Clement Negruț: La Alba Iulia, avem distracție, spectacole și scandaluri, dar nu locuri de muncă

Citește și Clement Negruț: Sunt suficiente mandatele pe care le-a avut Hava și cred că nu mai are ce să ne dovedească


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea