Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

HC Alba Sebeş s-a impus categoric, scor 31-21 în faţa ocupantei locului 3, Universitatea Piteşti

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Formaţia de handbal feminin, HC Alba Sebeş s-a impus astăzi în faţa echipei Universitatea Piteşti cu scorul de 31-21 (11-10). Cu acest rezultat, echipa din Sebeş a ajuns la a 3-a victorie consecutivă. 

Meciul a fost dominat de la început până la sfârşit de trupa lui Alexandru Weber, tehnicianul formaţiei, care s-a declarat la final extrem de mulţumit de jocul echipei sale, în special de apărare. „Am făcut un meci foarte bun în faţa unei echipe extrem de puternice. Nu este uşor să învingi echipa de pe locul 3 la 10 puncte diferenţă. Am reuşit să câştigăm a 3-a partidă consecutiv şi avem un moral extrem de bun pentru meciul viitor de la Sfântu Gheorghe. Fetele au fost foarte concentrate şi s-au dăruit exemplar, motiv pentru care le felicit. Le mulţumim fanilor prezenţi la meci pentru susţinerea acordată.” a afirmat Alexandru Weber, tehnicianul echipei HC Alba Sebeş.

Cele 31 de goluri ale echipei din Sebeş au fost reuşite de: Ana Ciolan 8 goluri, Paula Hoha – 5, Paula Chirilă – 4, Ioana Tămaş – 4, Lavinia Dobromir – 3, Bianca Bogdan – 3, Anişoara Durac – 3, Marcela Malac – 1. 

Următoarea partidă pentru sebeşence va fi în deplasare, în 16 noiembrie cu Bowling Bobowling Sf. Gheorghe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea