Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Gloria Bistrița-Năsăud – CSU Alba Iulia 3-0 (2-0), eșec drastic în prima etapă din play-off

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9 din eșalonul terț, a învins net scor 3-0 (2-0) pe CSU Alba Iulia, în prima etapă din play-off.

Dacă în urmă cu o săptămână, pe „Pielarul” din Sebeș, studenții s-au impus și și-au asigurat calificarea matematică în play-off, de data aceasta trupa lui Adrian Falub și-a luat revanșa, ultimele două goluri fiind din lovituri de pedeapsă.A deschis scorul Banyoi (12), până la pauză mai punctând Mihalcea (21, penalty). La reluare, o nouă lovitură de pedeapsă în favoarea primei clasate, fază la care Niakate a fost eliminat, transformată de Oct. Vasile (81). A rezultat cea mai drastică înfrângere a sezonului pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri

În runda următoare, CSU Alba Iulia joacă pe teren propriu cu Unirea Ungheni.

 „Un duș rece, nu am etalat evoluția dorită, nu ne-am ridicat la nivelul așteptat. Am primit ușor golurile, am avut ocazii tratate cu lejeritate. Trebuie să lăsăm capul jos și să ne concentrăm pentru jocurile următoare”, a spus Bruno Vienescu. Cea mai clară oportunitate a vizitatorilor a fost irosită de Pîntea, în actul secund, la 0-2.

Gloria: Mociu – Gallo, Martinovici, R. Bălan/ cpt, Fl. Bălan, Mihalcea, L. Popa, Țegle, Ionică, V. Mihai, Banyoi; rezerve Moga, Frunză, Uțiu, Chiorean, Amasihohu, Sucitu, Fridrich, Dat, S. Itu. Antrenor Adrian Falub.

CSU: Gal – Kilyen/ cpt, Niakate, R. Popa, V. Boldea, Gilyen (64, Trifu), M. Șerban (64, Ouedraogo), Bucurică (81, Cisse), Pîntea (81, Cunțan), Piftor (75, B. Lazăr), Târșa; rezerve Al. Șerban, Kouadio, Cărăbineanu, Bidulescu. Antrenor Bruno Vienescu.

Foto: Gloria Bistrița (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea