Rămâi conectat

Sport

Gimnasta din Blaj Ioana Nicoară participă la Campionatul Naţional de la Bucureşti!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Talentata gimnastă Ioana Nicoară (născută în 1998) şi originară din Blaj participă în aceste zile la o importantă competiţie, la Bucureşti, campionatul Naţional al echipelor reprezentative de Cluburi şi Campionatul Naţional Individual al Maestrelor, întrecere  ce va putea fi urmărită pe TVR 2. În vârstă de 15 ani, sportiva este legitimată la CSN Cetate Deva şi se anunţă o speranţă a acestui sport atât de galonat, aflându-se momentan în cantonament la Izvorani.

Ioana este nascuta in Sibiu in 1998, dar din martie 1999 si-a stabilit domiciliul la Blaj. Din toamna anului 2006 se antreneaza la Deva, prima ei antrenoare fiind Gina Gogean, iar din ianuarie 2013 se pregăteşte la Izvorani, in lotul olimpic de junioare. Femeia care a indrumat-o pe acesti pasi este doamna Cornelia Rotaru, care a fost prima ei antrenoare, la Blaj.

CNS Cetate Deva este singurul club din ţară cu două echipe înscrise la ediţia din acest an, având în efectiv sportive talentate şi valoroase, majoritatea componente ale loturilor naţionale, obiectivul „şcolii campionilor” fiind, ca de obicei, câştigarea medaliei de aur.

Inaintea Campionatelor Mondiale din Anvers (Belgia, 30 sept.-6oct.), gimnastii nostri mai fac o oprire, la Sala Polivalenta din Bucuresti in weekend-ul 7-8 septembrie 2013 unde se va desfasura CAMPIONATUL NATIONAL al Echipelor Reprezentative de Cluburi si Campionatul National Individual al Maestrilor. Ca in fiecare an, Nationalele ne ofera si numele gimnastilor ce vor reprezenta Romania la Mondiale dar si o analiza asupra componentei actuale a loturilor masculine si feminine si a stadiului de pregatire al gimnastilor. Asadar, se anunta o competitie interesanta ce va fi difuzata pe TVR 2.

Întrecerile se vor disputa sâmbătă, 7 septembrie, de la orale 10.30 la 18.00 şi duminică, 8 septembrie, de la 10.00 la 18.00

Vezi programul transmisiilor:10:30
– Gimnastica artistica
Campionatele Nationale de la Bucuresti.
Concurs masculin pe echipe de club si individual . Transmisiune directa.

14:00
– Gimnastica artistica
Campionatele Nationale de la Bucuresti.
Concurs feminin pe echipe de club si individual.Seria I.
Transmisiune directa.

16:30
– Gimnastica artistica
Campionatele Nationale de la Bucuresti.
Concurs feminin pe echipe de club si individual.Seria a II-a.
Transmisiune directa.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea