Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Gigi Becali a câștigat la CEDO împotriva României. A fost condamnat pentru o faptă care nu era incriminată. Despăgubirile ENORME pe care le va solicita

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gigi Becali a câștigat la CEDO împotriva României. A fost condamnat pentru o faptă care nu era incriminată. Despăgubirile ENORME pe care le va solicita

Gigi Becali a învins statul român la CEDO în procesul la pe care l-a intentat în urma cazului în care a fost condamnat în celebrul „Dosar Valiza”, notează as.ro.

În iunie 2013, patronul lui FCSB a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru dare de mită. În acelaşi dosar, Teia Sponte primise o pedeapsă de doi ani cu suspendare, în timp ce Victor Piţurcă a fost condamnat la un an cu suspendare pentru favorizarea infractorului.

„Astăzi am primit o veste pe care o aştept de 10 ani. O veste de mare bucurie, de mare fericire pentru mine! Fetele mele 18 ani, şi Teodora, şi Alexandra… nu am fost acasă. Şi mult a suferit familia mea şi mama mea pentru ce am fost batjocorit şi condamnat!

Citește și: Viața lui Gigi Becali, subiect de film. Netflix vrea să facă un documentar despre ascensiunea excentricului om de afaceri

A venit vestea astăzi de la CEDO… condamnă România pentru un proces neechitabil lui Becali George. Adică a fost condamnat pentru o faptă care nu era incriminată. Sunt prea fericit, trăiesc o bucurie a sufletului.

Ce sumă cere Becali drept despăgubiri

Pentru 800.000 mi-au luat 3 milioane de euro! Trebuie să îmi dea, dacă a luat de 3 ori atunci trebuie să dea de 3 ori… adică să dea 9 milioane de euro. Şi plus daunele pe care le voi cere eu pentru celelalte vătămări care mi s-au întâmplat. Nu banii sunt problema, ci mulţumirea sufletească!

Nu mai am răutate, poate aşa a făcut Dumnezeu acum! De ce? Dacă era acum câţiva ani poate făceam tam-tam mare. Dar totuşi oamenii care au făcut asta trebuie să fie spus numele lor. Nu ştiu dacă fac păcat, dar trebuie să spun numele lor.

Eu acum în faţa voastră, cu slavă, cu bucurie… aştept al treilea nepot acum! Vezi cum face Dumnezeu? Vezi cum face?”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă la Palat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia, în play-off-ul eșalonului terț

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Ungheni (locul 2, 45 de puncte) – CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 31 de puncte), sâmbătă, ora 17.00, în play-off. Gruparea albaiuliană s-a despărțit de antrenorul Bruno Vienescu, iar interimatul va fi asigurat de tandemul Nicolae Ghișa – Raul Unchiaș până la finele campionatului, când va fi instalat Alin Minteuan. CSU este singura […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea