Rămâi conectat

Sport

Gicu Grozav a refuzat FC U Craiova. A semnat pentru două sezoane cu MTK Budapesta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gicu Grozav, mijlocașul în vârstă de 30 de ani, rămâne în Ungaria, după ce a semnat pentru două sezoane cu MTK Budapesta. Patronul este politicianul și fostul parlamentar european Tamás Deutsch.

Liber de contract, după un sezon la Diósgyőr, Gicu Grozav putea ajunge la U Craiova 1948, cu Adi Mutu antrenor. Dar a refuzat discuțiile cu oltenii și a ales tot Ungaria. Mijlocașul în vârstă de 30 de ani a semnat un contract pe două stagiuni cu MTK Budapesta (a treia sa echipă în țara vecină), locul 7 în precedentul campionat. Un pas în față. Diósgyőr a retrogradat.

„Grozav a dovedit că poate face diferența la orice echipă din Ungaria. Își va demonstra abilitatea și la MTK”, a declarat directorul sportiv Balázs Polyák.

Patronul și președintele alb-albaștrilor este politicianul Tamás Deutsch, fost parlamentar european și ministru al sportului (1999-2002), un apropiat al premierului Viktor Orban. E membru în Fidesz, partidul de extremă dreapta (condus de Orban) aflat la guvernare de 11 ani.

Grozav joacă în țara vecină din 2018, după despărțirea de Dinamo, și e în formă la maghiari. Mijlocașul cu 29 de selecții și 5 goluri la națională are până acum 24 de goluri și 8 assisturi în trei ani, doi la Kisvárda și unul la Diósgyőr.

Sursa: gsp.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea