Frații Codrea, la mare căutare: Marian – la ASU Poli Timișoara, Mario – la Național Sebiș!

Vară fierbinte în familia Codrea, în privința viitorului fotbalistic a doi dintre frații originari din Cugir. Astfel, dacă mezinul Emanuel (15 ani împliniți în februarie) a susținut în aceste zile, cu FCSB (echipă la care s-a transferat în iarnă de la Unirea Alba Iulia), semifinala Ligii Elitelor Under 15 (joc pierdut la loviturile de departajare, cu U Craiova, în finala mică fiind un alt eșec, 1-3 cu Rapid), frații mai mari Mario și Marian își vor schimba echipele în această perioadă, după ce în stagiunea anterioară au evoluat pe a treia scenă fotbalistică.

Mario Codrea (17 ani), ce poate acoperi mai multe posturi, în defensivă și în linia mediană, a cunoscut în returul anterior botezul Ligii a 3-a cu Unirea Alba Iulia și a semnat recent un contract cu divizionara terță Național Sebiș.

Gruparea arădeană din Sebiș îl dorește cu insistență și pe Marian (19 ani) – cel  mai mare dintre fotbaliștii Codrea, care în această perioadă se pregătește cu divizionara secundă ASU Poli Timișoara, fiind testat de antrenorul Cosmin Petruescu. Masivul atacant (foto, în echipament roșu-albastru) lansat în fotbal de Metalurgistul Cugir a fost, sezonul trecut, golgheterul echipei FC Avrig, cu 12 reușite, și este realmente asaltat de oferte în această perioadă estivală, pe lângă ASU Poli Timișoara și Național Sebiș mai fiind interesate să-i obțină semnătura și alte echipe precum Unirea Alba Iulia, Crișul Chișneu Criș sau Șoimii Lipova.

Familia Codrea este una în care “sportul rege” este la loc de cinste, în condițiile în care patru dintre frați joacă fotbal: Marian (născut în 1999) – în Liga a 3-a la FC Avrig, în ediția precedentă (campion european la karate), Mario – a ajuns de curând la Național Sebiș (din 2001), Emanuel – la FCSB echipa de juniori Under 15 (din 2004) și Paul – la Metalurgistul Cugir Under 15 (2005).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...