// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: ”Ziua porților deschise” la Liceul Tehnologic Ocna Mureș. Zeci de elevi de la școli gimnaziale, interesați de oferta educațională a liceului

Elevii din clasele a VIII-a de la Scoala Gimnazială ”Lucian Blaga” din Ocna Mureș și de la Școala Gimnazială din Unirea au căutat să afle mai multe despre oferta educațională a Liceului Tehnologic din Ocna Mureș.
În ziua de 28 martie 2018, gazdele s-au pregătit cu lecții demonstrative atractive desfășurate în laboratoarele de informatică, electrotehnică, chimie și biologie, analiza mărfurilor, dar și la atelierul mecanic sau în sala de lectură.
Oferta educațională a liceului cuprinde specializări cerute de piața muncii, precum mecanic, lucrător comercial și operator fabricare medicamente și produse cosmetice – școala profesională. Experiența a fost cu atât mai valoroasă  pentru elevii de gimanziu, cu cât liceenii au fost cei care i-au primit și le-au prezentat ce are mai bun și mai frumos liceul lor, un schimb de ștafetă bine apreciat și cu real folos pentru a ști ce îi așteaptă în viitor dacă vor opta pentru Liceul Tehnologic Ocna Mureș.
Autori: Prof. ing. Udrea Maria Elena, elev: Popa Radui-Nicolae

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419