Rămâi conectat

Sport

FOTO, Volei Alba Blaj – Știința Bacău 3-0, în derby-ul rundei Diviziei A1! Victorie netă a campioanei împotriva rivalei la titlu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a oferit un meci spectacol în Sala „Timotei Cipariu”, în derby-ul cu Știința Bacău, tripla campioană a României și deținătoarea eventului național impunându-se cu un net 3-0 (25-14, 25-20, 27-25), după o revenire fabuloasă în ultimul set.

Sala „Timotei Cipariu” este teritoriu interzis pentru vizitatoare, indiferent de pretenții, echipa blăjeană fiind stăpâna disputelor interne.

Partida cu contracandidata la titlu a avut un deznodământ fericit pentru amfitrioane, ce au dovedit o extraordinară forță în ultimul set.

Volei Alba Blaj: Petya Barakova – Adina Salaoru, Mariana Aquino, Ana Cleger, Selime Ilyasoglu, Nneka Oniejekwe – Marina Vujovic (libero); au mai jucat Lena Moellers,  Slavina Koleva și Ramona Rus.

La al 4-lea joc în fața minunaților fani, Volei Alba Blaj a câștigat categoric, producând băcăuancelor al doilea eșec inter, succesul în minimum de seturi însemnând un mare pas înainte în atacarea unui nou titlu.

Vineri, 8 decembrie, de la ora 18.00, e un alt joc intern cu Agroland Timișoara, ultima repetiție înaintea jocului de la Sibiu din Champions League, cu Volero Zurich.

Volei Alba Blaj se plasează pe locul secund, cu 21 de puncte.

Text-foto: Nicu GOGA, Radio Blaj

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea