FOTO, Volei Alba Blaj – Știința Bacău 3-0, în derby-ul rundei Diviziei A1! Victorie netă a campioanei împotriva rivalei la titlu

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Volei Alba Blaj a oferit un meci spectacol în Sala „Timotei Cipariu”, în derby-ul cu Știința Bacău, tripla campioană a României și deținătoarea eventului național impunându-se cu un net 3-0 (25-14, 25-20, 27-25), după o revenire fabuloasă în ultimul set.

Sala „Timotei Cipariu” este teritoriu interzis pentru vizitatoare, indiferent de pretenții, echipa blăjeană fiind stăpâna disputelor interne.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Partida cu contracandidata la titlu a avut un deznodământ fericit pentru amfitrioane, ce au dovedit o extraordinară forță în ultimul set.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Volei Alba Blaj: Petya Barakova – Adina Salaoru, Mariana Aquino, Ana Cleger, Selime Ilyasoglu, Nneka Oniejekwe – Marina Vujovic (libero); au mai jucat Lena Moellers,  Slavina Koleva și Ramona Rus.

La al 4-lea joc în fața minunaților fani, Volei Alba Blaj a câștigat categoric, producând băcăuancelor al doilea eșec inter, succesul în minimum de seturi însemnând un mare pas înainte în atacarea unui nou titlu.

Vineri, 8 decembrie, de la ora 18.00, e un alt joc intern cu Agroland Timișoara, ultima repetiție înaintea jocului de la Sibiu din Champions League, cu Volero Zurich.

Volei Alba Blaj se plasează pe locul secund, cu 21 de puncte.

Text-foto: Nicu GOGA, Radio Blaj

 

Dan HENEGAR