Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba-Blaj – Penicilina Iași 3-0 *Debut victorios pentru Darko Zakoc

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - Penicilina Iasi8La primul meci sub comanda noului antrenor, Darko Zakoc, Volei Alba Blaj a învins Penicilina Iași cu scorul de 3-0 (25-16, 25-4, 25-20), partida contând pentru etapa a 3-a a Diviziei A1 la volei feminin.

Setul al doilea a fost unul în care gazdele s-au impus într-un mod copios, până la 16-1 servind numai Hashimoto și Nemțanu, moldovencele reușind să ia numai 4 puncte! „A fost o victorie fără emoții, într-o partidă desfășurată așa cum ne așteptam și am luat trei puncte importante în economia campionatului. Le urăm un bun venit în staff-ul tehnic lui Darko Zakoc și Pedrag Zukovic. Cu siguranță în partida cu CSM Târgoviște nu va fi la fel de simplu„, a declarat președintele Sergiu Ștefănescu.

A fost al doilea joc consecutiv câștigat pe teren propriu, în Sala „”Timotei Cipariu” și întâiul după modificarea băncii tehnice, prin plecarea lui Branko Gajic. Și în următoarea rundă, blăjencele evoluează tot în fața suporterilor, însă va avea în față un adversar foarte puternic, pe CSM Târgoviște (sâmbătă, 1 noiembrie, ora 13.00, televizat pe Digi Sport).

Darko Zakoc a mizat pe Adina Salaoru, Roxana Ivanof, Katja Medved (libero),  Martina Utla, Naoko Hashimoto, Tsvetelina Zarkova, Ioana Nemţanu, mai intrând  Adina Stanciu, Natasha Matseichyk (n-au intrat Adriana Dudnic, Jacqueline Souza, Ramona Rus).

Foto Dragoş BASARABA

[nggallery id=2499]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea