Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj, încă două achiziții: extremele Drussyla Costa (Brazilia) și Isidora Kockarevic (Serbia)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a mai realizat două transferuri în perspectiva viitoarei stagiuni, extremele Drussyla Costa (Brazilia) și Isidora Kockarević (Serbia), ambele voleibaliste fiind la primele experiențe în afara țărilor natale.

Secundul Drussyla Andressa Felix Costa (27 de ani, 1,83 metri) a făcut parte din naționala Braziliei (2017-2019), perioadă în care a cucerit medalii de aur la World Grand Prix, Montreuz Volley Masters sau South American Championship. A evoluat până în prezent la Fluminense FC (unde a debutat), până în 2021, trecând apoi la Sesi Volei Bauru și Osasco Sao Cristovao Saude (ultima stagiune). A fost desemnată cea mai bună jucătoare din Superliga braziliană (2017) și cel mai bun secund la Campionatul Sud American al Cluburilor (2018).

Sârboaica Isidora Kockarević (21 de ani, 1,85 metri) a fost căpitanul formației Jedinstvo Stara Pazova, care a cucerit în premieră titlul de campioană, după ce după sezoane la rând a terminat pe locul secund. Isidora a început voleiul la OK Omladinac (2017-2018), a stat 5 ani la Jedinstvo Stara Pazova și făcut parte și din reprezentativele Serbiei de tineret care au câștigat medalii la Mondiale și Europene. În plan individual, Isidora Kockarević a fost desemnată cel mai bun universal din campionatul Serbiei (2020) și cel mai bun secund din aceeași ligă (2022).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Până în prezent, Volei Alba Blaj, campioana României, a anunțat 5 românce (Iarina Axinte, Raisa Ioan, Andra Cojocaru, Nneka Onyejekve și Paula Partnoi), primele 3 făcând parte din efectivul sezonului anterior. Pe de altă parte au plecat jucătoare de bază precum căpitanul Gergana Dimitrova (Bulgaria), la Çukurova Belediyesi Adana Demirspor (Turcia), Victoriia Russu (Rusia), la Volero Le Cannet (Franța), Slađana Mirković, Bojana Milenković (SC Prometey, Ucraina, o altă adversară a Blajului în Champions League) și Dajana Boskovic (Energa MKS Kalisz).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea