Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba-Blaj – CSM Târgoviște 3-1 *Primul test real, trecut de Darko Zakoc

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - CSM Targoviste5Volei Alba-Blaj a câștigat în Sala „Timotei Cipariu” primul derby al sezonului, cu CSM Târgoviște, scor 3-1 (25-18, 25-21, 21-25, 25-16).

Acesta este primul meci mai special pentru mine, de când am preluat echipa. Mă bucur că ne-am concentrat, am câștigat și am luat cele trei puncte. În setul al treilea ne-am relaxat, dar apoi în ultimul s-a văzut că suntem echipa mai bună. Felicitări fetelor și mulțumesc publicului pentru sprijin„, a spus antrenorul Darko Zakoc.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

A fost o demonstrație de volei de calitate, un meci atractiv ce s-a întins pe aproape două ore, iar Volei Alba-Blaj a câștigat primul meci înpotriva unei contracandidate la locurile fruntașe. „Un succes important, muncit și meritat, echipa a dovedit caracter. Sunt puncte importante în compania unui adversar puternic, care se va bate la primele trei locuri, o echipă care va pune foarte multe probleme„, a declarat președintele Sergiu Ștefănescu.

Foto: Dragoș BASARABA

[nggallery id=2528]

Urmează un nou derby, în deplasare cu Dinamo Romprest Bucureşti, o altă partidă cu grad ridicat de dificultate, în care voleibalistele pregătite de Darko Zakoc trebuie să dovedească că dispun de potenţial pentru a se bate pentru supremaţie pe prima scenă.  Spectatorii locali au bifat al treilea joc la rând în propria sală pentru favorite, după succesele în minimum de seturi cu Unic Piatra Neamţ şi Penicilina Iaşi.

Darko Zakoc a mizat pe Adina Salaoru, Roxana Ivanof, Katja Medved (libero),  Martina Utla, Naoko Hashimoto, Natasha Matseichyk, Ioana Nemţanu, mai intrând Adriana Dudnic (n-au intrat Tsvetelina Zarkova,  Adina Stanciu,  Jacqueline Souza, Ramona Rus)

Întâiul derby de pe teren propriu din acest sezon a reprezintat o provocare şi pentru noul antrenor, Darko Zakoc (acesta debutând cu Penicilina Iaşi), meciul contând pentru etapa a patra a Diviziei A1. Mergând mai departe cu ţintarul, runda următoare, în 8 noiembrie vine la rând o dispută a ambiţiilor, confruntare externă cu rivala Dinamo, unde au ajuns Collar şi Trombiţaş. Aşadar, o dublă de foc pentru voleibalistele blăjene, dispute ale orgoliului ce pot cântări enorm în ulterioara derulare a sezonului regulat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea