Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – CS Medgidia 3-0, în prima rundă a play-off-ului Diviziei A1 | Fără replică!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a învins CS Medgidia, scor 3-0 (25-16, 25-16, 25-19), în Sala „Timotei Cipariu” în prima etapă din play-off-ul Diviziei A1 (grupa locurilor 1-4).

Un meci ce se anunța echilibrat a fost un marș aproape imperturbabil al fetelor lui Stevan Ljubičić, ce au oferit o nouă prestație solidă. Fără Olga Strantzali (gazde) și Ramona Rus (oaspete), absente din motive medicale, confruntarea a fost la discreția Blajului, ce a făcut spectacol și a condus în permanență. Iarăși un public fierbinte, ce s-a bucurat în setul secund de o fază rară , un punct realizat de libero-ul Andreea Ispas, la scorul de 11-7.

Ioana Baciu a încercat să reziste în fața fostei echipe, acumulând 14 puncte, însă fileul a fost dominat de blocajul gazdelor (11-7, rapodrtul blocajelor), Blajul impunându-se în 66 de minute

Formația din „Mica Romă” abordează faza a doua a întrecerii interne având 4 puncte avans față de CSM Târgoviște, deținătoarea titlului și principala contracandidată la lupta pentru campionat.

În urmă cu o săptămână, cele două combatante se întâlniseră tot la Blaj, într-o restanță din etapa a 14-a, meci adjudecat de gazde, cu scorul de 3-1, după ce vizitatoarele au condus cu 1-0 la seturi. Blajul bifase înaintea disputei 6 victorii la rând.

Volei Alba Blaj: Gergana Dimitrova – 7 puncte, Nađa Ninković – 8, Victoriia Russu – 16, Sorina Miclăuș – 8, Jovana Kocić – 15, Slađana Mirković – 5, Milica Ivković – libero; a mai intrat Andreea Ispas – libero; Iarina Axinte, Jovana Cirković –, Andra Artin; Daiana Roman, Noemi Moldovan (Ștefania Cheluță, plecată la lotul național de junioare, Olga Strantzali -indisponibilă).

Turneul Final Four al Cupei României la volei feminin va avea loc în week-end, zilele de 19 și 20 martie, în Sala Sporturilor din Mioveni. Disputele din semifinale sunt: CSO Voluntari – CSM Volei Alba Blaj (sâmbătă, ora 15.00) și CSM Târgoviște – Rapid (sâmbătă, ora 18.00). Învingătoarele vor juca în finala programată duminică, 20 martie, de la ora 19.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea