Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba-Blaj a reușit o victorie de senzație cu CSM București! *Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul pentru semifinale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba-Blaj a reușit să-și atingă obiectivul câștigând de o manieră entuziasmantă derby-ul cu CSM București, scor 3-1 (22-25, 26-24, 25-1Volei Alba Blaj-CSM Bucuresti847, 25-18), victoria însemnând implicit un avantaj în semifinale, prin prisma mai multor întâlniri pe teren propriu (primele în 21 și 22 martie, la Blaj).

*Atmosferă de meci mare

Într-o sală arhiplină, blăjencele au făcut o partidă excelentă, revenind de la 0-1 la seturi și 7-15 în setul secund, răsturnând soarta confruntării. De fapt setul al doilea a fost determinant în ecuația întâlnirii, finalul fiind unul incendiar. Spectacol, tensiune, nervi (inclusiv un conflict între cei doi tehnicieni), dar și momente de dramatism, până la urmă cele trei puncte rămânând în chimirul Volei Alba Blaj-CSM Bucuresti64gazdelor. Cu Ioana Nemțanu la timonă (o prestație bună a avut și Roxana Ivanof), gruparea din Blaj a reușit să-și atingă obiectivul și are pentru al treilea sezon consecutiv pe CSM București în față în cursa pentru medalii.

*Darko Zakoc: „Cel mai bun meci al nostru din 2015”

Inspirat la schimbări, prin introducerea în teren a „stranierelor” Djerisilo și Matseichyk, antrenorul Darko Zakoc a dat „în clocot” pe marginea terenului. „Sunt fericit pentru fete și sunt mulțumit cu aceste trei puncte pentru că suntem pe locul secund. Am câștigat împreună cu spectatorii un meci foarte dificil. Acest joc ne dă încredere, avem șanse mai mari să ne atingem obiectivul. Am realizat cel mai bun meci din primăvară, am dovedit că voleiul se joacă în echipă. Este primul duel cu CSM București, în semifinale va fi altceva„, a precizat Darko Zakoc.

*Sergiu Ștefănescu: „Revenirea din setul secund a fost dovada de caracter”

Finalul confruntării a reprezentat o sărbătoare, jucătoarele au primit mărțișoare din partea fanilor și au jubilat alături de galerie. „A câștigat echipa mai bună, iar revenirea din setul secund a fost dovada de caracter din partea jucătoarelor. Sala a dus echipa spre victorie, este fantastic că am învins. Suntem fericiți și țin să remarc atmosfera, un vulcan pentru oaspete. Am căpătat încredere, dar în play-off va fi alt capitol, altă încărcătură„, a precizat Sergiu Ștefănescu.

Până la finele sezonului regulat, blăjencele mai joacă la Craiova și cu CSM Satu Mare.

[nggallery id=88]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății din Alba Iulia   A 3-a ediție a atractivului turneu fotbalistic „Ziua familiei” va avea loc duminică, 19 mai. Turneul de fotbal 3 vs 3 (tata, mama și copilul) este organizat în Piața Cetății din Alba Iulia (în fața Universității „1 Decembrie 1918”) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea