Rămâi conectat

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru – CIL Blaj 4-0 (0-0) | Mureșul Vințu a învins în deplasare pe Viitorul Spicul Daia cu același scor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul Santimbru - CIL Blaj 45Viitorul Sântimbru a câștigat categoric cu CIL Blaj, scor 4-0 (0-0), succesul fiind conturat după pauză, când vizitatorii au rămas în inferioritate numerică, prin eliminarea lui Duroi (48).

Viitorul s-a descătușat și a marcat în 4 rânduri prin Biro (55, 68), Dumbra (81), Drăghiciu (85). Este al doilea joc consecutiv câştigat de Viitorul într-un mod categoric, după ce, în intermediară a învins cu 9-0 pe Cuprirom Abrud.

Echipa condusă de Dan Comşa este lider şi după etapa a 27-a, cu trei puncte avans faţă de Mureşul Vinţu de Jos, care are un meci mai puţin disputat, restanţa cu AFC Unirea Alba Iulia, programată miercuri, 1 iunie.

Mureşul Vinţu de Jos a câştigat cu același scor, 4-0 (1-0), în etapa a 27-a a Ligii a IV-a în deplasarea de la Daia Română, cu Viitorul Spicul, golurile fiind marcate de Stoianof (37, penalty), Bratima (52), Preda (79), D. Ianc (90+2).

[nggallery id=2108]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 3, etapa a 4-a, play-out, eșecuri externe pentru Metalurgistul Cugir, 0-4 cu ACS Tg. Mureș și Industria Galda, 0-2 cu Viitorul Cluj!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În play-out-ul Seriei 9 din Liga 3, Metalurgistul Cugir și Industria Galda de Jos au pierdut, fără a înscrie, în deplasările de la Târgu Mureș și respectiv Cluj-Napoca. *ACS Tg. Mureș – Metalurgistul Cugir  4-0 (0-0) Soarta jocului s-a decis în actul secund, când mureșenii au punctat prin An. Pop (56) și Greu (78, din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea