Rămâi conectat

Video

FOTO-VIDEO:CERERE ÎN CĂSĂTORIE INEDITĂ! Un albaiulian şi-a lăsat iubita fără cuvinte în faţa a mii de oameni prezenţi în Piaţa Cetăţii, la Ziua Naţională

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ceea ce urma să se întâmple nici nu îi trecea prin minte Danielei Selagea, iubita lui Alexandru Costea. Alexandru, un tânăr de 25 de ani, din Alba Iulia, a decis să facă pasul cel mare din viaţa sa, cerând-o de soţie pe iubita lui într-un mod nu tocmai obişnuit, ci cu totul ieşit din tiparele tradiţionale ale cererii în căsătorie. El a îngenuncheat şi i-a cerut acesteia mâna în faţa a mii de oameni, pe scena special amenajată pentru manifestările de 1 Decembrie.

După un plan bine organizat, pus la cale împreună cu reprezentanţii Primăriei municipiului Alba Iulia, organizatorii evenimentelor, Alexandru a reuşit să-şi surprindă iubita cu cel mai inedit mod de a o cere în căsătorie.

Trei zile i-a luat lui Alexandru să compună scenariul, ajutat de complicii săi. Iar când a venit momentul, şi-a luat iubita şi a venit în Piaţa Cetăţii, iniţial doar  pentru a lua parte la spectacolul de artificii şi concertele din finalul zilei de 1 Decembrie. În tot acest timp, Alexandru nu se gândea decât la surpriza pe care i-a pregătit-o iubitei lui.

Daniela nu ştia ce-o aşteaptă. La un moment dat ea a fost invitată pe scenă, de către amfitrionul serii, Mc Kotto, spunându-i-se că este câştigătoarea unui premiu oferit de sponsorii evenimentelor dedicate Zilei românilor la Alba Iulia. A urcat pe scenă zâmbitoare şi probabil bucuroasă că va câştiga ea acest premiu, fără să ştie că în spatele ei se afla de fapt iubitul ei, care avea să o ceară în căsătorie. Îngenuncheat şi plin de emoţie, Alexandru a rostit cuvintele magice: „Vrei să fii soţia mea?”. Răspunsul din partea fetei a fost cel la care spera – un „DA” hotărât. Asta după ce şi-a dus mâinile la gură, spunând şocată….”Vai, Doamne!!!”.

Alexandru ne-a mărturisit că şi-a dat seama că Daniela este aleasa inimii lui în urmă cu şase luni, însă aştepta un moment special, cu care să o surprindă. „M-am gândit să o cer în căsătorie în urmă cu o jumătate de an, iar vineri m-am hotărât, pentru că am avut oportunitatea să o cer într-un mod inedit”, ne-a declarat Alexandru. Tinerii au o relaţie de un an şi o lună, iar acum îşi fac planuri de nuntă.

Cu siguranţă Daniela nu va uita niciodată ziua în care a fost cerută în căsătorie, şi mai ales cum şi în ce împrejurări a fost cerută!

Casă de piatră!

Filmuleţul a fost realizat de un martor public.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Video

Video

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate Sărbătoarea de Paște este cea mai importantă sărbătoare creștină, care celebrează Învierea lui Iisus Hristos, la trei zile după răstignirea sa pe cruce. Această sărbătoare este sărbătorită în fiecare an în prima duminică după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea