Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO, VIDEO ȘTIREA TA: Până la finalul acestui an, s-ar putea să fie gata primul restaurant McDonald’s din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După o „refuzare” de mai bine de 10 ani din partea gigantului fast-food american, McDonald’s, vom avea în sfârșit posibilitatea de a gusta și noi produsele arhicunoscutului restaurant, care sunt renumite prin calitatea ridicată a produselor alimentare, pentru metodele uniforme de preparare şi servire rapidă, oferind aceiaşi burgeri, cartofi prăjiţi, chifle şi băuturi şi care să aibă acelaşi gust şi la New-York, şi la Alba Iulia, în curând.

Construcția, care este una de tip „fast build„, se pare că va fi gata până la sfârșitul acestui an, spre bucuria viitorilor clienți nerăbdători. Structura metalică, a cărui dimensiuni sunt de 27,65 m x 14,03 m, cu un regim de înălţime pe un singur nivel, a fost deja montată, urmând să mai fie doar câțiva pași până la finalizarea ei. Aceasta va fi amenajată în parcarea supermarket-ului Kaufland și va avea un design inovator și de asemenea, va dispune de un spațiu de joacă pentru copii, o terasă, locuri de parcare și spații verzi. Cel mai probabil va avea şi varianta de servire a clienţilor prin intermediul unui drive-thru.

Pentru a facilita accesul şoferilor în parcare şi în zona restaurantului va fi realizat şi un sens giratoriu la intersecţia Calea Moţilor cu strada Detunata. De asemenea, se vor amenaja 6 locuri de parcare pentru clienţii McDonald`s.

Premier Restaurants România, operatorul francizelor McDonald’s în România, va deschide un restaurant la Alba Iulia, cu toate că orașul nostru nu a fost în ultimii 10 ani, în planurile companiei care operează franciza datorită criteriului privind numărul populaţiei. Valoarea investiţiei este estimată la 2,5 milioane de lei (circa 0,45 mil. euro) iar numărul locurilor de muncă create se ridică la peste 40.
 În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 72 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.500 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 200.000 clienţi.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea