FOTO, VIDEO ȘTIREA TA: Până la finalul acestui an, s-ar putea să fie gata primul restaurant McDonald’s din Alba Iulia

Paul Voicu - Primar 2020

După o „refuzare” de mai bine de 10 ani din partea gigantului fast-food american, McDonald’s, vom avea în sfârșit posibilitatea de a gusta și noi produsele arhicunoscutului restaurant, care sunt renumite prin calitatea ridicată a produselor alimentare, pentru metodele uniforme de preparare şi servire rapidă, oferind aceiaşi burgeri, cartofi prăjiţi, chifle şi băuturi şi care să aibă acelaşi gust şi la New-York, şi la Alba Iulia, în curând.

Construcția, care este una de tip „fast build„, se pare că va fi gata până la sfârșitul acestui an, spre bucuria viitorilor clienți nerăbdători. Structura metalică, a cărui dimensiuni sunt de 27,65 m x 14,03 m, cu un regim de înălţime pe un singur nivel, a fost deja montată, urmând să mai fie doar câțiva pași până la finalizarea ei. Aceasta va fi amenajată în parcarea supermarket-ului Kaufland și va avea un design inovator și de asemenea, va dispune de un spațiu de joacă pentru copii, o terasă, locuri de parcare și spații verzi. Cel mai probabil va avea şi varianta de servire a clienţilor prin intermediul unui drive-thru.

Pentru a facilita accesul şoferilor în parcare şi în zona restaurantului va fi realizat şi un sens giratoriu la intersecţia Calea Moţilor cu strada Detunata. De asemenea, se vor amenaja 6 locuri de parcare pentru clienţii McDonald`s.

ELIT
Premier Restaurants România, operatorul francizelor McDonald’s în România, va deschide un restaurant la Alba Iulia, cu toate că orașul nostru nu a fost în ultimii 10 ani, în planurile companiei care operează franciza datorită criteriului privind numărul populaţiei. Valoarea investiţiei este estimată la 2,5 milioane de lei (circa 0,45 mil. euro) iar numărul locurilor de muncă create se ridică la peste 40.
 În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 72 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.500 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 200.000 clienţi.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Muntean Octavian 21 noiembrie 2019 at 9:20

Buna ziua. In continuare in Alba Iulia este asteptat un restaurant Mc’Donalds , dar locatia este aleasa complet neinspirat! Practic de la inceperea lucrarilor a devenit si mai problematica gasirea unui loc de parcare pentru cei care vor sa faca cumparaturi de la supermarketul alaturat. Se putea amplasa acest restaurant in spatele magazinului Altex si ar fi avut acces si dinspre bazinul de inot. Sau la iesirile din oras spre Cluj Napoca ori autostrada Sibiu-Deva. Sau intr-unul din spatiile comerciale „parasite” dar cu vad comercial din zona centrala a orasului. Dintr-o multitudine de variante s-a ales cea mai proasta, totala lipsa de respect pentru cei care puteau folosi locurile de parcare ocupate acum de fast-food-ul in cauza.

Mac 21 noiembrie 2019 at 17:22

Asta e reclama mascată a ziarului unirea la macdonalds. Ca un amărât de cititor nu are de unde sa dea atatea detalii.
Si poate ca ăștia au vrut să vină în alba dar nu au fost primiți de împărăție!😁

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...