FOTO| McDonald’s în Alba Iulia: Fast food, fast build. La McDonald’s totul se face rapid

Paul Voicu - Primar 2020

În municipiul Alba Iulia, în zona supermarketului Kaufland, au început lucrările de construcţie a unui restaurant cu servire rapidă aparţinând Concernului McDonald’s, care deţine cel mai mare lanţ de astfel de restaurante din lume, cu peste 32.000 de restaurante care servesc zilnic peste 60 de milioane de oameni din peste 100 de ţări.

În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 69 de restaurante în 21 de oraşe.

ELIT

Până în prezent Corporaţia americană a investit în România peste 700 milioane de lei, are peste 4.000 de angajaţi şi serveşte zilnic peste 200.000 de clienţi.

Restaurantele McDonald’s sunt renumite prin calitatea ridicată a produselor alimentare, pentru metodele uniforme de preparare şi servire rapidă, oferind aceiaşi burgeri, cartofi prăjiţi, chifle şi băuturi şi care să aibă acelaşi gust şi la New-York, şi la Cluj, şi la Alba Iulia, într-un viitor apropiat.

Mihail David - 2020

Corporaţia americană îşi trage rădăcinile dintr-un mic restaurant, dar de succes, al fraţilor Dick şi Mac Donald, din California, care şi-au vândut afacerea unui întreprinzător de succes, Ray Kroc, care în 1955 a fondat corporaţia McDonald’s, pe care a transformat-o în cel mai de succes brand al tuturor timpurilor. (G.C.)

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Muntean Octavian 6 noiembrie 2019 at 22:11

Alegerea locului pentru restaurant este o bătaie de joc la adresa potențialilor clienți ai magazinului Kaufland. Din zeci de locatii disponibile s-a pus la dispoziție o buna parte din parcarea de multe ori supra-aglomerata a magazinului. Nu este nici ieșirea din oraș spre Cluj, nici ieșirea spre Sebeș sau Deva. O vorba românească.veche zice: unde-i bine nu-i de mine,unde-i rău hop si eu! Nu era suficient de mare neajunsul cu poza locurilor de parcare in weekenduri si in preajma marilor sărbători religioase de peste an? Restaurantului ii doresc sa aibă soarta celui din incinta stației Petrom de la intrarea in Sibiu. Se putea construi un restaurant tip drive-in in spatele Altexului daca tot au vrut sa fie lângă Kaufland,cu acces si dinspre bazinul de înot. Sau in atatea si atatea alte locații din oraș. Nasol, pe lângă ca s-au lăsat așteptați atâția zeci de ani in orașul Marii Uniri.

alin 7 noiembrie 2019 at 10:00

Cea mai proasta decizie pentru Kaufland!
Voi alege concurenta!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...