Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO, VIDEO ȘTIREA TA| Invazia de deșeuri din Lumea Nouă continuă: „Nu se face nimic din nici o parte”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Problema gropii de gunoi din zona de lângă Talciocul din Alba Iulia se pare că nu are rezolvare. Bine cunoscuta situație ne-a fost sesizată din nou astăzi de un cititor din localitate, care ne-a trimis mai multe imagini pe adresa redacţiei, omul fiind revoltat de cantitatea mare de deşeuri menajere care s-a strâns în același loc ca de obicei .

Pe adresa redacţiei noastre au sosit noi sesizări care se referă la zona de lângă Talciocul din Alba Iulia, sufocată din nou de gunoaiele care continuă să crească în volum şi în suprafaţă. Nimeni nu a luat nicio măsură. Poliţia Locală: inexistentă, Primăria: inexistentă. Doar gunoaiele s-au înmulţit.

https://www.youtube.com/watch?v=d8jOPjbMsqE&feature=youtu.be

Deși în urmă cu două luni se părea că s-au găsit soluții pentru problema gunoiului aruncat în Lumea Nouă, iar Primăria promitea că va aduce în zonă mai multe pubele, pentru aruncarea deșeurilor, dar și încheierea unor contracte cu operatorul de salubritate prin asociația Alianța Pentru Unitatea Romilor (A.U.Rr) pentru ridicarea periodică a gunoiului de la locuitorii din cartier, ar părea că totul a rămas în stadiul de proiect, iar munții de gunoaie continuă să apară.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea