FOTO, VIDEO ȘTIREA TA: Indiferență sau nepăsare? Podul mobil de la poarta a III-a a Cetății Alba Carolina este putred și cu grinzi lipsă

Indiferență sau nepăsare? Podurile de lemn din Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia sunt vizibil deteriorate, cu toate că au beneficiat, în fiecare an, de lucrări de recondiționare și ”plombare”.

Un albaiulian a surprins în fotografii starea în care se află podul mobil de la Poarta a III-a a Cetății. Imaginile au fost postate pe facebook alături de mesajul următor:

“Podul mobil de la poarta a III-a este putred! Sub pod lipsesc grinzi de lemn, iar grinda principală este crăpată și stă să cadă oricând, putând crea o nenorocire !!

Podul a început să se deterioreaze și autoritățile s-au gândit să chituiască podul.

Să nu uităm că se apropie sezonul cald, când numărul turiștilor creste semnificativ (un lucru bun de altfel) și autocarul electric va trece zilnic cu turiști putând oricând să se întâmple un accident!!

Oare cei ce sunt plătiți să verifice mereu aceste obiective/lucruri ce fac?  Voi ce părere aveți?”


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...