Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea Ta

FOTO / VIDEO ȘTIREA TA: Drumurile din Aiud după trecerea iernii… Dai în gropi, la fiecare pas…

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Drumurile din Aiud după trecerea iernii… Dai în gropi, la fiecare pas…

A trecut iarna, răsar gropile în asfalt. Drumurile județului sunt pline de cratere, adevărate capcane pentru șoferi, care sunt nevoiți să scoată bani frumoși din buzunar pentru a-și înlocui roțile distruse.

https://youtu.be/bF6qI28FRuY

Municipiul Aiud nu face excepție. Și aici, aceleași gropi, chiar dacă, nu cu mult timp în urmă, au fost umplute cu balastru, pentru că reparaţiile de amploare vor începe abia când se încălzeşte vremea.

”Așa arată drumurile din Aiud după ce au fost umplute cu balastru!!!”, scrie un locuitor al municipiului Aiud pe pagina sa de facebook.

Şoferii circulă cu greu, cu viteză mică, cu ochii doar în asfalt și au nevoie de multă îndemânare pe drumurile ciuruite. Gropile sunt multe și adânci, încât te întrebi: ”Oare, unde este asfaltul?”

[nggallery id=6757]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură O coadă de sute de metri s-a produs vineri dimineața, 17 mai, pe strada Mărășești cu centura. Traficul se mișcă foarte lent. Imaginea a fost trimisă pe adresa redacției ziarulunirea.ro […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea