Ziarul Unirea
 

FOTO/VIDEO ȘTIREA TA: Drumul care leagă Ighielul de Ighiu, plin de “capcane” pentru șoferi. Gurile de canal sunt fără capace și cu gropi, la doar câteva luni de la reparaţii

Un drum din comuna Ighiu este un adevărat pericol pentru șoferi la doar câteva luni de la reabilitare. Este vorba de şoseaua care leagă Ighielul de Ighiu. Artera rutieră este plină de capcane” pentru conducătorii auto, deşi au efectuat lucrări în toamna anului trecut.

La ieşirea din Ighiel spre Ighiu, gurile de canal, fără capace, cu gropi de jur împrejur, au devenit un real pericol pentru șoferi și nu numai. Aceștia sunt nevoiţi să le ocolească dacă nu vor să își strice maşina.

Un cititor ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției imagini surprinse pe drumul comunal, unde au fost executate lucrări doar cu câteva luni în urmă, în toamnă mai exact.

“Așa arată drumul și capacele de la canale la care s-a lucrat în toamna lui 2017, între Ighiu și Ighiel. Lucrare executată de administrația locală, pe bani publici,” a scris localnicul nemulțumit.

De aici putem înţelege că lucrările au fost doar praf în ochi, doar o laudă, pentru că drumul modernizat nu a rezistat nici măcar un an de zile.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Unu din Alba 28 ianuarie 2018 at 9:25

Mda trebuie sa fiu mai atent cand circul pe acel drum e pericol clar.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...