Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO/VIDEO ȘTIREA TA: Drumul care leagă Ighielul de Ighiu, plin de “capcane” pentru șoferi. Gurile de canal sunt fără capace și cu gropi, la doar câteva luni de la reparaţii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un drum din comuna Ighiu este un adevărat pericol pentru șoferi la doar câteva luni de la reabilitare. Este vorba de şoseaua care leagă Ighielul de Ighiu. Artera rutieră este plină de capcane” pentru conducătorii auto, deşi au efectuat lucrări în toamna anului trecut.

La ieşirea din Ighiel spre Ighiu, gurile de canal, fără capace, cu gropi de jur împrejur, au devenit un real pericol pentru șoferi și nu numai. Aceștia sunt nevoiţi să le ocolească dacă nu vor să își strice maşina.

Un cititor ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției imagini surprinse pe drumul comunal, unde au fost executate lucrări doar cu câteva luni în urmă, în toamnă mai exact.

“Așa arată drumul și capacele de la canale la care s-a lucrat în toamna lui 2017, între Ighiu și Ighiel. Lucrare executată de administrația locală, pe bani publici,” a scris localnicul nemulțumit.

De aici putem înţelege că lucrările au fost doar praf în ochi, doar o laudă, pentru că drumul modernizat nu a rezistat nici măcar un an de zile.

[nggallery id=5158]

https://youtu.be/4ONfJdzjwe0

https://youtu.be/nJCpN5tybdA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea