FOTO/VIDEO ȘTIREA TA: Dorel a tăiat locurile de parcare de pe Bulevardul Revoluției. Zonele destinate staționării, anulate fără motiv

Un șofer albaiulian a semnalat modul de trasare a parcărilor de către autorități pe Bulevardul Revoluției către Lidl. Au fost însemnate cu X nu doar zonele în care sunt căi de acces, ci și zonele în care ar fi trebuit să fie locuri de parcare.

Pe contul de socializare, acesta a filmat live locul, explicând totodată, motivele pentru care în anumite zone trebuia să fie loc de parcare și nu acces interzis.

Șoferul cere măsuri în această privință, motivând că din lipsa locurilor de parcare șoferii se simt nevoiți să parcheze în locuri necorespunzătoare, fiind, bineînțeles, amendați pentru acest lucru.

„Deci vreau să se ia măsuri, pe Bulevardul Revoluției, către Lidl, fiindcă nu se poate așa ceva, să avem o grămadă de X-uri, unde ar trebui să fie locuri de parcare. Noi luăm amendă de fiecare dată și ne plătim amenzile pentru că parcăm în locuri necorespunzătoare” a declarat șoferul indignat.

Adela SPĂTAR

2 Comentarii

Daniel 11 septembrie 2019 at 21:08

Ce alternativa avem in cazul in care nu intram in posesia unui loc de parcare cu abonament? Unde ne parcam masinile?

Cristi 12 septembrie 2019 at 13:53

Gasseti un alt loc in care sa iti lasi masina… si eu vreau 4 camere la bloc dar nu cred ca imi da primaria sau alta institutie… ii usor sa spunem „sa se faca”

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...