Rămâi conectat

Sport

FOTO-VIDEO: Sorin Corpodean: „Îl susţin pe Cristi Petropulos la şefia AJF Alba şi nu voi vorbi despre ceilalţi candidaţi”

Tudor Stan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Astăzi, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, Sorin Corpodean a susţinut ultima conferinţă de presă în Conferinta de Presa AJF Alba9calitate de conducător al fotbalului din Alba, urmând ca în 3 aprilie să predea ştafeta viitorului preşedinte. Fostul mare arbitru FIFA a vorbit despre susţinerea lui Cristian Petropulos, în funcţia de preşedinte al AJF Alba, dar şi despre proiectele sociale prinse în calendarul său persoanl, dar şi pe agenda structurii fotbalistice din judeţul nostru. Sorin Corpodean îl vede pe actualul secretar general al asociaţiei, drept urmaşul său la fruntea AJF Alba şi este convins că Petropulos va putea să conducă structura şi se va implica la fel de mult cum a făcut-o până în prezent.

Sorin Corpodean şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al AJF Alba, imediat după ce a fost condamnat la 4 ani cu suspendare în Dosarul „Mită pentru arbitri”. Corpodean se află în fruntea AJF Alba din 1999, iar în 3 aprilie va preda ştafeta viitorului preşedinte, care are de îndeplinit misiuni grele în fotbalul „mic”, având în vedere că Sorin Corpodean a ridicat cu mult ştacheta sportului rege din judeţ. În acest sens, Corpodean a precizat că îşi menţine decizia de a-l susţine pe Cristi Petropulos pentru şefia AJF Alba. „Aşa cum am spus-o şi în adunarea generală, eu îl susţin pe Cristi Petropulos la alegerile pentru preşedinţia AJF Alba. Acest om a pornit de jos, de la Comisia de competiţii şi a ajuns secretar general, iar acum se va bate pentru şefia AJF Alba. Pe lângă relaţia profesională, între mine şi Cristi există o relaţie de prietenie, care va persista indiferent de scorul alegerilor din aprilie. Cristi lucrează încă la strategia pe care vrea să o abordeze în cazul în care va deveni preşedintele AJF Alba, iar eu îl voi ajuta”, a precizat Sorin Corpodean. De asemenea, preşedintele AJF Alba a vorbit şi despre regrete şi bucurii din timpul mandatului său. „Cel mai mult regret că poate nu tot timpul am fost disponibil la maximum pentru fotbalul din Alba şi greşelile în raport cu oamenii. Îmi cer scuze în faţa tuturor”, a adăugat Corpodean. Despre bucuriile strânse de-a lungul celor 16 ani petrecuţi la şefia fotbalului din Alba puteţi afla din materialul video postat mai jos.

YouTube video

 [nggallery id=149]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Sâmbătă, CSM Unirea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir, derby „de Alba”, la Zlatna | CSU Alba Iulia și Industria Galda, reprezentații interne

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, CSM Unirea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir, derby „de Alba”, la Zlatna, CSU Alba Iulia și Industria Galda, reprezentații interne La finele unei săptămâni încărcate, cu trei jocuri pentru divizionarele terțe, sunt prevăzute întâlnirile etapei a 8-a din play-off-ul și play-out-ul Ligii 3. Toate conjudețenele evoluează sâmbătă, 11 mai, la ora 18.00, duelurile fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea