Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO VIDEO| S-a dat startul Crosului Unirii 2023, în Alba Iulia! Sute de participanți la cursa din Șanțurile Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

S-a dat startul Crosului Unirii 2023, în Alba Iulia! Sute de participanți la cursa din Șanțurile Cetății

Sâmbătă, 25 noiembrie, a avut loc o impresionantă adunare a pasionaților de sport de toate vârstele la Crosul Unirii din Alba Iulia.

Evenimentul a fost inaugurat de primarul orașului, Gabriel Pleșa, în pitorescul peisaj al Șanțurilor Cetății Alba Carolina, pe Latura de Sud, în jurul orei 11:00.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Competiția a inclus categorii de vârstă variate, începând de la copii sub 11 ani până la cei de 70 de ani și peste.

Un clasament individual pe categorii de vârstă, ținând cont de anul nașterii, va fi întocmit, iar toți participanții vor primi tricouri.

Citește și: Crosul Uniri, a 53-a ediție | Sportivii din Alba, în prim-planul tradiționalului concurs dedicat Zilei Naționale

Organizat de Primăria Alba Iulia în colaborare cu Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia, evenimentul va premia câștigătorii din fiecare categorie de vârstă, atât la feminin, cât și la masculin, cu diplome și medalii.

YouTube video

Crosul Unirii reprezintă astfel o tradiție îndelungată, care continuă să adune iubitorii de sport din toate colțurile orașului și din toate generațiile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea