Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO-VIDEO: Nicolae Stanciu, reușită de vis în China, gol dedicat micuței Zoe Carolina!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nicolae Stanciu a mai marcat un gol de generic în China, fotbalistul din Alba dedicând reușita fetiței sale Zoe Carolina, venită pe lume în urmă cu câteva zile, în 28 iunie.

Fotbalistul din Alba a sărbătorit reușita într-un stil aparte, cu degetul în gură, trimitere spre bucuria din familie, după ce a devenit tată pentru a doua oară.

 

De fapt, nașterea celei de-a doua fetițe a cuplului Andreea – Nicolae a fost încadrată de două goluri reușite în China de internaționalul român, execuții de excepție în disputele cu Hebei (5-0, în 26 iunie) și Guangzhou (2-1, 30 iunie).

YouTube video

De altfel, Stanciu traversează o formă de senzație la noua sa echipă, cu 4 goluri și tot atâtea asisst-uri în 7 runde, fiind cel mai bun fobalist din China în acest sezon.

Pe arena “Jinzhou Stadium” ex-uniristul a egalat pentru oaspeți în minutul 23, cu o execuție magistrală a unei lovituri libere de la peste 25 de metri, șut peste zid în dreapta portarului, ce nu a avut nicio șansă! Stanciu a fost titular, înlocuit în prelungiri (90+3) și a primit cea mai mare notă (8,6) din partea site-ului de specialitate sofascore.

Citește și: FOTO: Nicolae Stanciu, tată pentru a doua oară! Aflat în China, “tricolorul” s-a bucurat de o nouă fetiță, Zoe Carolina

Reușita sa din meciul Guangzhou FC – Wuhan Three Towns, scor 1-2, meciul contând pentru etapa a 7-a din Super League, o menține pe nou-promovată pe prima poziția din clasament, cu 19 puncte din 21 posibile, golaveraj 23-4.

Wuhan Three Towns are 4 victorii la rând și se bate la titlu, singurele pindte pierdute fiind în remiza cu Shanghai Shenhua (1-1). Următoarea întâlnire va fi duminică, 3 iulie, cu Shanghai Shenhua, un derby cu ocupanta locului secund, aflată la două puncte în spate (5 victorii și două remize).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea