Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO-VIDEO: Mureșul Vințu de Jos a sărbătorit încheierea celui mai bun sezon din istorie | Planuri îndrăznețe pentru viitor

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fotbaliștii, antrenorii, oficialii, dar și reprezentanți ai autorităților locale din Vințu de Jos au participat la finalul sătptămânii trecute la un banchet, dedicat performanțelor reușite la finalul sezonului 2014-2015. Banchet Muresul Vintu de Jos30

Valentin Groza, președintele echipei Mureșul Vințu de Jos i-a felicitat pe toți cei implicați în acest proiect și a promis că ștacheta va rămâne ridicată, iar echipa din Vințu se va lupta pentru locurile fruntașe și în viitor.

Mureșul Vințu de Jos a încheiat sezonul trecut pe podium, aflându-se la doar 3 puncte în spatelele campioanei Performanța Ighiu. De asemenea, echipa condusă de Mihai Manea a disputat și finala Cupei României – faza pe județ, pe care a pierdut-o tot în fața Performanței Ighiu.

Fostul unirist, Mihai Manea a fost responsabil de parcursul echipei din Vințu de Jos, iar alături de secundul său, Raul Oargă i-au felicitat pe principalii ”actori” ai acestui sezon… jucătorii. Proiectul echipei va continua, iar Mihai Manea a fost confirmat în funcția de antrenor de către președintele Valentin Groza.

Cu toate acestea, Mihai Manea a refuzat să facă declarații asupra acestui subiect, precizând că ”Deocamdată doar ne bucurăm de ceea ce am reușit în sezonul trecut, iar timpul le va decide pe toate”.

Mai jos puteți urmări un material video ce conține o melodie dedicată echipei Mureșul Vințu de Jos, precum și o galerie foto de la banchetul alb-albaștrilor.

YouTube video

[nggallery id=691]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea