FOTO-VIDEO: Mureșul Vințu de Jos a sărbătorit încheierea celui mai bun sezon din istorie | Planuri îndrăznețe pentru viitor

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Fotbaliștii, antrenorii, oficialii, dar și reprezentanți ai autorităților locale din Vințu de Jos au participat la finalul sătptămânii trecute la un banchet, dedicat performanțelor reușite la finalul sezonului 2014-2015. Banchet Muresul Vintu de Jos30

Valentin Groza, președintele echipei Mureșul Vințu de Jos i-a felicitat pe toți cei implicați în acest proiect și a promis că ștacheta va rămâne ridicată, iar echipa din Vințu se va lupta pentru locurile fruntașe și în viitor.

ELIT

Mureșul Vințu de Jos a încheiat sezonul trecut pe podium, aflându-se la doar 3 puncte în spatelele campioanei Performanța Ighiu. De asemenea, echipa condusă de Mihai Manea a disputat și finala Cupei României – faza pe județ, pe care a pierdut-o tot în fața Performanței Ighiu.

Fostul unirist, Mihai Manea a fost responsabil de parcursul echipei din Vințu de Jos, iar alături de secundul său, Raul Oargă i-au felicitat pe principalii ”actori” ai acestui sezon… jucătorii. Proiectul echipei va continua, iar Mihai Manea a fost confirmat în funcția de antrenor de către președintele Valentin Groza.

Cu toate acestea, Mihai Manea a refuzat să facă declarații asupra acestui subiect, precizând că ”Deocamdată doar ne bucurăm de ceea ce am reușit în sezonul trecut, iar timpul le va decide pe toate”.

Mai jos puteți urmări un material video ce conține o melodie dedicată echipei Mureșul Vințu de Jos, precum și o galerie foto de la banchetul alb-albaștrilor.

[Gallery not found]

Tudor Stan

3 Comentarii

Ioan 24 iunie 2015 at 16:48

Istoria e greu de depasit.
Sa nu uitam ca Kozara Vintu de Jos, s-a mentinut in Divizia C… si nu a tocat banii publici.

Alex 24 iunie 2015 at 17:04

Pt ce s-a dat cheful asta?
-Cred ca au trebuit invartiti niste bani.
PACAT CA PENTRU COMUNA ASTA NU SUNT BANI.
CAND PLOUA PE STRADA HOREA „IN OIVINT” POTI SA PESCUIESTI. CAT E DE LUNGA STRADA ASTA NU E O RIGOLA PENTRU APA FLUVIALA. NU ESTE CANALIZARE.
II VAI SI VAI DE NOI.

TOT ASA…

Andrei 24 iunie 2015 at 17:21

Is bani spalati astia cu echipa de fotbal. Daca la nivelul asta iti permiti asa ceva…macar daca terminau pe primul loc. Inca se fura. Mercenari!

Comentariile sunt oprite