FOTO/VIDEO: Balul Bobocilor la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan” din Alba Iulia. Denisa Oltean și Băcanu David au cucerit titlurile de Miss și Mister Boboc

Paul Voicu - Primar 2020

Marți, 28 ianuarie, la restaurantul ”Mercur Stil”, s-a desfășuarat  Balul Bobocilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan” din Alba Iulia. Denisa Oltean și Băcanu David au demonstrat celor prezenți că sunt cei mai  frumoși și inteligenți “boboci” și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc.

ELIT

Premiile de Popularitate au ajuns anul acesta la Bobițan Alin și Raluca Gherman.

Mihail David - 2020

Titlul de Miss și Mister Ziarul Unirea 2019 a fost cucerit de către Ghiviziu Anamaria Raluca și Mărginean Adrian, fiind cei mai votați boboci de către internauți.

Restaurantul ”Mercur Stil”, a fost luat cu asalt marți, 28 ianuarie, de către elevii Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan” care, începând cu ora 17.00, au pus în scenă spectacolul de Miss și Mister Boboc 2019.

Tema de anul acesta a fost „Seară Oscar”, iar în cele 4 probe din concurs, bobocii trebuie să îşi dovedească talentul, intuiţia, îndemanarea, creativitatea, stilul şi spontaneitatea. Pe lângă prezentare, bobocii au avut și o probă de cultură generală, o probă de talente și o probă surpriză.

Seara a fost una plină de emoție, frumusețe, talent și muzică bună iar la final, juriul a ales cei mai frumoși boboci ai acestui an: Denisa Oltean și Băcanu David.

De asemenea, Ghiviziu Anamaria Raluca și Mărginean Adrian au reușit să strângă cele mai multe aprecieri (voturi) în urma sondajului organizat de Ziarul Unirea și au câştigat titlurile de Miss şi Mister Ziarul Unirea 2019, fiind consideraţi cei mai populari boboci votaţi de internauţi.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...