Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Victorie simbolică în memoria antrenorului… LPS Alba Iulia a câștigat Cupa “Nicușor Marcu”, ediția a doua

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia a câștigat ediția a doua a Cupei “Nicușor Marcu”, competiție de suflet disputată în Cetatea Marii Uniri în memoria regretatului antrenor Nicușor Marcu, dispărut prematur dintre noi în august 2021.

O victorie simbolică în turneul Under 13 la baschet feminin pentru LPS Alba Iulia, care a fost urmată în ierarhie de ACS Smart Basketball Team Cluj-Napoca (locul doi), LAPI Dej (locul 3), CSȘ Sibiu (locul 4), ACS Premium Sibiu (locul 5) și CSTBv Olimpia Brașov (locul 6).

Evenimentul sportiv a avut parte de o atmosferă fantastică, un public minunat, o sală plină cu spectatori care s-au bucurat timp de două zile de baschet, cortina tragându-se cu un meci demonstrativ în care au evoluat foste sportive din generațiile pregătite de antrenorul Nicușor Marcu, fiind prezente Alexandra Uiuiu, Delia Legian, Alexandra Bobar, Andreea Beldian și Andreea Fleşer.

*Două jucătoare de la LPS Alba Iulia, în echipa turneului

În “Best Five”-ul turneului, oferit de PeakSport România, au fost cuprinse și două baschetbaliste de la clubul gazdă, LPS Alba Iulia, Alexia Maria Birău și Eliza Maria Căta, alături de Alma Maria Bârlean (LAPI Dej), Anna Paulina Brândușan (ACS Smart Basketball Team Cluj-Napoca) și Irina Dăbulescu (CSȘ Sibiu). În plus au fost și alte momente deosebite în cadrul acestui turneu, care s-a desfășurat în sala ce poartă numele “Nicușor Marcu”.

Partenerii Nutritik Performance și Asociația Little People România au ținut un curs educativ pentru jucătoarele de Under 13, fiind și o tombolă cu 5 premii (un echipament oferit de PeakSport România, două tricouri de la organizatorii turneului, 3 cutii cu bomboane de ciocolată oferite de Mriron, o minge de baschet și un echipament de la Giveaway online).

Partenerii evenimentului au fost Pizza Enjoy Alba Iulia, Complex Prestige, Mriron, Zuzu, Peak Sport România, Nutritik Performance, CTC Store – Cora Office Solution, Bulevard Print Arad, Asociația Little People România, Direcția Județeană de Sport Alba și Primăria Municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea