Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Victorie lejeră la debut în Cupa României, CSU Alba Iulia – Phoenix Galaţi 84-58

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia a învins lejer în primul meci din actualul sezon pe Phoenix Galaţi, scor 84-58 (28-14, 21-11, 22-10, 13-23), joc contând pentru turul întâi al Cupei României. Partida s-a derulat în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în prezenţa a aproximativ 350 de spectatori şi a însemnat un simplu antrenament pentru noul team al albaiuliencelor, cele două combatante urmând să se întâlneasă şi joi, de la ora 18.00, tot în aceeaşi locaţie.

*Cu ICIM Arad în turul secund

După acest succes confortabil, la pauza mare fiind deja un scor „dublu” (49-25), iar după al treilea sfert 71-35, o simplă încălzire pentru stagiunea regulată, trupa lui Popov se poate gândi deja la duelul din turul secund, din cupă, în februarie 2014, cu campioana ICIM Arad. „Cred că echipa a fost foarte relaxată, am fost odihnite, chiar dacă am avut multe antrenamente grele, am avut și câteva zile libere, care ne-au ajutat. Am alergat bine, nu ne-am pierdut ritmul nici când adversarele veneau din urmă și am câștigat, sunt mulțumită de acest joc. Nu trebuie să ne relaxăm, deoarece și mâine va fi un meci greu, însă cred că ne vom califica fără probleme”, a declarat Chastity Reed, cea mai eficientă jucătoare a partidei, care a reușit 16 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă, pentru un coeficient de eficiență de 24 de unități.

Sunt mulțumit că am reușit victoria în partida de debut, am fost mai puternici decât adversarii, mi-am permis chiar să introduc și jucătoarele mai tinere și cred că acest lucru a fost apreciat de fani. Sunt mulțumit în mare de jocul prestat, au fost momente când am jucat foarte bine în apărare, bineînțeles că mai este loc de îmbunătățit, însă este doar primul meci din sezon. Sunt mulțumit de jucătoarele mele și impresionat de publicul venit la sală, le mulțumesc tuturor„, a concluzionat Miroslav Popov într-un comunicat de presă remis de CSU Alba Iulia.

 *Au debutat campioanele Gherman şi Cuzic

Spectatorii au fost generoşi şi au aplaudat coşul înscris de debutanta Mihaela Gherman în sfertul a 4-lea, când Popov a mizat pe garnitura a doua. Fanii s-au bucurata de prezanţa în teren a tinerelor debutante Sica Cuzic şi Mihaela Gherman, campioane naţionale Under 17 în acest an cu echipa LPS Alba Iulia, pregătită de George Lăncrănjan.

Punctele au fost înscrise de Chastity Reed – 16, Annemarie Părău – 11, Alexandra Uiuiu – 10, Tiffany Brown – 10, Breanna Salley – 10, Sasa Cadjo – 7, Jovana Vukoje – 6, Ildiko Nagy – 6, Chadijah Whittington – 4, Mihaela Gherman – 2, Larisa Toma – 2 (în echpa gazdă debutând şi Sica Cuzic).

*Banner ironic şi galerie absentă!

Galeria „Gruppo Arnsberg” a strălucit prin absenţă, doar câţiva suporteri afişând un banner la un moment dat în sfertul doi, cu o un mesaj ce avea trimitere ironică la „subiectul” Jessica Bradley (vezi foto), americanca ce a plecat recent de la CSU Alba Iulia.

N-am ca să comentez, e treaba suporterilor ceea ce afişează şi ceea ce fac. Dacă ei consideră că aşa trebuie să-şi încurajeze o echipă, e OK, să continue. Pe mine nu m-a deranjat ceea ce au decis ei să facă, e problema lor„, a afirmat Bogdan Duma, preşedintele Consiliului de Administraţie al CSU Alba Iulia.

[nggallery id=319]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea