Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Unirea Ungheni – Industria Galda 2-0 (0-0) | Două rezerve au înclinat balanța după pauză

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos a pierdut la Ungheni, în a doua deplasare consecutivă, scor 0-2 (0-0), într-un meci contând pentru etapa a 8-a a Seriei a 9-a.

După un prim act echilibrat, nou-promovata din Mureș a înclinat balanța la reluare, două rezerve (Caliani și Pogăcecean) parafând rezultatul final. Formația condusă de Paul Ciucă venea după primul succes stagional, 4-3 pe terenul „virușilor verzi”, însă nu a rezistat decât o repriză, oboseala acumulată punându-și amprenta.

 “Meci frumos, aspru, dar totuși cu un plus pentru adversari. Nu am marcat din două ocazii în prima repriză și am primit gol imediat după pauză, la o greșală colectivă. Nu am mai reușit să revenim și să înscriem, deși am presat pe final. Încercăm să ne refacem cât putem deoarece ne așteaptă o săptămână cu alte două meciuri”, a transmis Paul Ciucă.

*1-0, MIN. 48: CALIANI, abia intrat în teren, a deschis scorul, reluând în plasă o minge respinsă de Suciu

*2-0, MIN. 90+3: POGĂCECEAN, o altă rezervă, a stabilit rezultatul final, cu un șut în colțul lung, după o acțiune individuală.

Marile ocazii de egalare i-au aparținut lui Petruse (55 și 78), iar Baghiu (82) a încercat o ‘foarfecă”, prinsă de portar. În minutul 65, portarul Cătălin Suciu a apărat o lovitură de pedeapsă executată de Roșca (fault Hodea).

Remiză albă la pauză, cu ocazii la ambele buturi și intervenții excelente ale celor doi portari. Eremiaș a respins lovitura liberă trimisă de Cioară la rădăcina barei (23) și șutul lui Frențiu (25). Același Cioară (40) are cea mai mare ocazie a mitanului inaugural, însă Eremiaș a deturnat șutul la colțul scurt. De asemenea Cătălin Suciu a intervenit la execuțiile lui Căt. Coman (29) și Iliescu (45)

Unirea Ungheni: Eremiaș  – P. Aldea, Al. Oprea, Birtalan, Căt. Coman, Al. Roșca, V. Olteanu, Iliescu, Moț, Onețiu, R. Rotaru; rezerve Alexă, P. Pop, Ruja. Caliani, Miclean, Ioja, S. Bucur, Solymosy, Pogăcecean. Antrenori Adrian Pop și Darius Miclea.

Industria: Căt. Suciu – Cunțan (83, Ov. Truță), Haiduc, Hodea, Petruse – R. Anghel (38, Tocu), Ad. Hăprian, Frențiu, Al. Costea (83, Puha) – Tegbo (46, Baghiu, primul meci din acest sezon), Cioară (83, G. Scheau); rezerve Gîrnod, Căt. Crișan, Al. Hada. Antrenor Paul Ciucă.

Jocul de sâmbătă, de la ora 15.00, din etapa a 8-a aduce în fața “galben-albaștrilor” o nou-promovată poziționată pe locul al 4-lea (12 puncte), răvășită în urma drasticului insucces de la Reghin (0-5), pentru Unirea fiind al doilea joc intern consecutiv împotriva unei combatante din Alba (precedentul, 2-1 cu CS Ocna Mureș). Industria traversează o perioadă extrem de încărcată, cu 4 întâlniri programate în numai 11 zile, după aceste două deplasari consecutive venind săptămâna derby-urilor “de Alba” pe propriul teren, cu Unirea Alba Iulia (miercuri, 4 noiembrie, restanță din etapa a 7-a) și CS Ocna Mureș (sâmbătă, 7 noiembrie).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea