Rămâi conectat

Sport

FOTO: Unirea Alba Iulia merge mai departe în Cupa României pe judeţ, după 2-0 cu Decebal Cricău

Tudor Stan

Publicat

în

Noua echipă a Unirii Alba Iulia care evolueză în cel de al cincelea eşalon fotbalistic (Liga a V-a) s-a calificat în faza Unirea-Cricau029următoare a Cupei României faza pe jude după ce a învins-o pe Decebal Cricău cu 2-0 (1-0). Pentru Unirea Alba Iulia a punctat Iacşa ambele golrui, câte unul pe repriză. Spre finalul jocului, A David debutant la 15 ani în echipa fanion a judeţului Alba a ratat un penalty.

Partida a început de la ora 16.00 pe stadionul principal al complexului „Cetate”. Peste 200 de persoane au venit să îi vadă la lucru pe elevii lui Mihai Dăscălescu şi Marcel Rusu, însă potrivit antrenorului principal „am avut o prestaţie ştearsă astăzi şi am ratat o sumedenie de ocazii”. Iacşa a marcat ambele goluri ale întâlnirii, câte unul pe repriză, iar A. David a debutat în tricoul alb-negru şi a ratat o lovitură de la 11 metri cu câteva minute înainte de final. De apreciat a fost şi prestaţia fotbaliştilor de la Cricău care au ratat câteva ocazii, punându-i de multe ori în dificultate pe fundaşii unirişti.

Unirea Alba Iulia: Suciu – Şandru, Ioani, Rus, Matei, Iacşa, Schiau, Joldeş, A. Ianc, Lăsconi, Culda. Au mai intrat: Goguţa, A. David, Onacă.

Decebal Cricău: Laslo – Cristea, D. Stanciu, Praţa, Popa, Clamba, Barta, Petruşel, Berchi, A. Stanciu, Culda. Au mai intrat: Enache, Dan, Sasu, Şteau, Tat. Antrenor Dan Ioan.

[nggallery id=2353]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea