Rămâi conectat

Sport

FOTO: Unic Piatra Neamţ – Volei Alba Blaj 0-3 | Victorie fără emoţii pentru campioană

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

unic-piatra-neamt-volei-alba-blaj-2În a doua etapă a Diviziei A1 la volei feminin, campioana Volei Alba Blaj s-a impus în deplasarea de la Unic Piatra Neamţ, scor 3-0 (25-18, 25-12, 25-13). 

Partida a fost o simplă formalitate pentru deținătoarea titlului, cu excepția începutului setului al treilea. În această perioadă, gazdele au condus cu 10-9, moment în care Zakoc a introdus-o în teren pe Antonijevic și până la final vizitatoarele au strâns 16 puncte, iar oponentele numai 3.”Victorie meritată, muncită și fără dubii. Așteptăm partida cu Dinamo, când ne dorim ca sala de la Blaj să fie plină„, a spus președintele Sergiu Ștefănescu.

Echipa din Blaj și-a respectat statutul de favorită, antrenorul Darko Zakoc alcătuind o formulă de start fără trei dintre jucătoarele ce au evoluat titulare cu CSM București: Nada Ninkovic, Ana Antonijevic și Tatsiana Markevich

În runda următoare luni, 24 octombrie, la ora 18.00, formaţia din „Mica Romă” va juca în Sala „Timotei Cipariu” cu eterna rivală, condusă de Branko Gajic.

Volei Alba Blaj: Ana Grbac, Samara Rodrigues de Almeida, Dubravka Djuric, Rebecka Lazic, Nneka Onyejekwe, Adina Salaoru, Marina Vujovic; au mai intrat Ana Maria Berdilă, Nada Ninkovic, Ana Antonijevic; Tatsiana Markevich, Carmen Dârnescu;  (n-a prins lotul Martina Samadan, din motive medicale).

Foto: Ludovic FERENCZ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 31 de puncte) – Gloria Bistrița-Năsăud (locul întâi, 44 de puncte), sâmbătă, ora 17.00, pe Stadionul „Pielarul”, în play-off. Întâlnire de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea