Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Un Bărăbanț mult prea mic pentru un loc de joacă și un bloc: „Mulțumim, domnule primar Pleșa”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA| Un Bărăbanț mult prea mic pentru un loc de joacă și un bloc: „Mulțumim, domnule primar Pleșa”

Locatarii unui bloc din cartierul Bărăbanț, din municipiul Alba Iulia, transmit „mulțumiri” primarului Gabriel Pleșa după ce un loc de joacă pentru copii a fost inaugurat chiar lângă clădirea în care aceștia locuiesc.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Necesitatea unui astfel de proiect, în cartierul albaiulian, nu este nicidecum contestată de persoanele ce locuiesc în clădire, dar aceștia consideră că parcul de joacă destinat copiilor ar fi putut fi amplasat într-un alt loc.

„Mulțumim domnului primar, Gabriel Plesa !”

„Pentru liniștea ce ne-a adus-o prin deschiderea acestui parc de joacă lângă bloc, în cartierul Bărăbanț. Am vrea să știm când ne putem si noi odihnii și să stăm liniștiți în casă. Menționăm că nici un locatar din acest bloc nu a fost întrebat dacă este de acord cu deschiderea  acestui parc de joacă.  Ne întrebăm unde este pandemia deoarece nici părinții nu poartă mască de protecție.

Înțelegem că era mare nevoie de acest parc de joacă, dar nu în această zonă deoarece galagia este foarte mare. Intrarea și ieșirea din curtea blocului este îngreunată de mulțimea de copii și bicicletele lăsate la întâmplare. Ar fi mai multe de spus, dar ne oprim aici mulțumind încă o dată domnului primar si consilierilor pentru această decizie.  .

„Era singurul spațiu public unde se putea face!”

„Era singurul spațiu public unde se putea face! A cerut toată comunitatea! Niciodată nu-i mulțumești pe toți! În ce privesc măsurile de protecție, o să verificăm! Mulțumesc mult de informare!” , a declarat primarul Gabriel Pleșa contactat de ZiarulUnirea.ro

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați Clienţii din centrul comercial Carolina Mall din Alba Iulia au fost evacuaţi, joi seara, după ce alarmele de incendiu s-au declanşat. Citește și: UPDATE FOTO INCENDIU în Alba Iulia: O mașină a luat foc pe Bulevardul Transilvaniei Imaginile au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea