Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Terenul de sport dintr-o comună din Alba, plin de bălării și buruieni: „Îl tunde doar când se face nutreț pentru animale”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dezolant, învechit, prăfuit şi ponosit, dar mai ales uitat, aşa arată terenul de sport dintr-o comună din județul Alba.

Vorbim despre terenul de fotbal din comuna Roșia De Secaș, pe care dacă nu te rezumi doar la a-l privi de la distanţă ori dintr-o scurtă trecere şi te hotărăşti să-l străbaţi la pas, îţi oferă privelişti pe care, cu siguranţă, cei mai mulţi dintre europenii civilizaţi le-au văzut doar în fotografii ori în filme horror.

Spaţiul care ar trebui să acoperit de gazon este reprezentat, în mare parte, de bălării, fiind impracticabil, iar autoritățile locale se pare că au uitat cu desăvârșire de acest loc.

Mai mult, localnicii sunt nemulțumiți și dau vina pe edilii care și-au uitat promisiunile din campania electorală, iar ei sunt nevoiți să se deplaseze în satele vecine și să folosească terenurile de sport de acolo.

„Terenul din comuna Roșia De Secaș! Domnul primar își bate joc de tineret! Înainte de alegeri spunea că ne face echipă de fotbal și multe altele. Acum nici nu vrea să mai audă de așa ceva și ne lasă terenul în paragină și îl tunde doar când se face nutreț pentru animale. Când vrem să jucăm fotbal trebuie să mergem tot prin satele învecinate care au teren sintetic”, spun oamenii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea