FOTO ȘTIREA TA| Teamă de noi inundații la Răchita după ploaia torențială de miercuri, care a umflat apele râului

Ploaia torențială de miercuri după-masa a adus teamă de noi inundații în viața locuitorilor satului Răchita, grav afectat de o viitură puternică în urmă cu un an.

ELIT

Mai multe imagini cu valea care traversează satul au fost trimise pe adresa redacției de un cititor ziarulunirea.ro. În fotografii se poate vedea că ploaia a umflat apele râului, ceea ce stârnit teamă și panică în rândul oamenilor.

Aceștia se tem că episodul de anul trecut s-ar putea repeta și vor rămâne din nou fără case și agoniseală. De asemenea, aceștia acuză autoritățile că valea nu a fost reparată nici acum, iar riscul ca inundațiile să lovească din persistă. Citește și: VIDEO| La un an de la INUNDAȚIILE catastrofale de la Răchita, drumurile au fost doar cârpite, iar oamenii înca tremură la fiecare tunet și ploaie

Mihail David - 2020

Reamintim că inundațiile din 1 iunie 2019 au produs pagube imense în localitatea Răchita, unde a fost distrus drumul judeţean pe o distanţă de 150 m, peste 30 de maşini au fost luate de puhoiul de apă, poduri distruse şi toate casele inundate.

În locurile de unde s-a retras apa se văd și astăzi urmele lăsate pe case care arată că nivelul viiturii a fost aproape de 1 metru. Câteva din maşinile luate de viitură și distruse, stau şi astăzi îngropate în noroi, mărturie a catastrofelor care au distrus satul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...