// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Zilele Municipiului Sebeș - 2018

FOTO ȘTIREA TA: Strada Toporașilor din Alba Iulia, pe care locuiește și primarul Mircea Hava, în beznă totală. De două seri, nu există iluminat public

Strada Toporașilor din Alba Iulia, aflată în zona pieței agroalimentare din cartierul Cetate, este neiluminată de două seri.

Situația ne-a fost semnalată de către un cetățean, care a trimis într-un mesaj pe contul de facebook al ziarului mai multe imagini cu ”bezna” pe care a trebuit să înfrunte în drumul său spre casă.

”Pe strada Toporașilor (strada cu domnul Mircea Hava), de două seri nu merge iluminatul public”, este mesajul care a însoțit fotografiile trimise de Florin Emil Crețiu.

În imagini se poate observa că becurile nu funcționează, iar singura „sursă de lumină”  este reclama unui magazin aflat la intrarea pe stradă.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419