Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Strada Toporașilor din Alba Iulia, pe care locuiește și primarul Mircea Hava, în beznă totală. De două seri, nu există iluminat public

Ziarul Unirea

Publicat

în

Strada Toporașilor din Alba Iulia, aflată în zona pieței agroalimentare din cartierul Cetate, este neiluminată de două seri.

Situația ne-a fost semnalată de către un cetățean, care a trimis într-un mesaj pe contul de facebook al ziarului mai multe imagini cu ”bezna” pe care a trebuit să înfrunte în drumul său spre casă.

”Pe strada Toporașilor (strada cu domnul Mircea Hava), de două seri nu merge iluminatul public”, este mesajul care a însoțit fotografiile trimise de Florin Emil Crețiu.

În imagini se poate observa că becurile nu funcționează, iar singura „sursă de lumină”  este reclama unui magazin aflat la intrarea pe stradă.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea